Opinión verificadaAsistió el 10/06/2021
Maravilloso!
Es la primera vez que voy a este festival y esta muy bien, tema comidas y bebida super bien organizado, también hay distancia de seguridad en el publico y es seguro, y que el espacio sea al aire libre Leer más y tan grande facilita las cosas. Muchas garcías por la experiencia!
Victor
11/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/06/2021
Aburrits
Els vaig conèixer quan començaven fa 20 anys en una actuació a la desapareguda sala "La Boîte" de Barcelona i els vaig trobar interessants musicalment i amb molt de ganxo. Així continuaven també com Leer más teloners al concert de Beck al Razzmatazz. La veritat és que a partir del 3er disc van deixar d'interessar-me i ahir, al concert de Sabadell, vaig poder confirmar que són un grup comercial més de las radiofórmula-40 principelas, amb melodies avorrides i sense més ganxo, aptes només per a fans incondicionals. El que sí conserven és l'actitud autocomplaent dels seus egos amanits pels comentaris del cantant Marc Ros que volen ser divertits però és queden en brometa fàcil de "sóc una star superguai i els fans ja en teniu prou". De fet en Marc Ros té una veu més bonica quan parla que quan canta. Un grup que als seus inicis apuntava maneres i que actualment fa la sensació que només apunten maneres de "Mi vida es la música.....que me de pasta para vivir aunque sea mediocre/mala" molt respectable però decebedor pels que ens agrada gaudir de la musica feta amb el cor. La ubicació, a l'amfiteatre del parc central de Sabadell, molt agradable. Poc public i molt espai, tot i així els 2 foodtracks presents, dels 3 promesos, no donaven l'abast i vam haver de fer una cua de 45 minuts per aconseguir una hamburguesa, prou digne.
Jordi
11/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/06/2021
Un espacio súper chulo y un concierto genial
El emplazamiento es una pasada, y muy amplio. Nos hizo muy buen tiempo y disfrutamos mucho, Sidonie estuvo de 10 aunque menospreciara a los que nos sentamos en las mesas hahahahha
Andrea
11/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/06/2021
Embassa't Sidonie
Estaba muy bien organizado. Todo el personal muy amable y respetuoso. El sonido se escuchaba perfectamente. Y Sidonie increíble como siempre.
Aicha
11/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 10/06/2021
Espai molt agradable i amb bona acústica
Una gran nit amb bona música, m'ha impressionat l'entorn i com han acondicionat l'espai. Al capvespre es veia Montserrat i la Mola darrera l'escenari, superxulo.!!!
Silvia
11/06/2021