Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Ver entradas
Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Sala Gran dels Xulius. Els Xulius C/Major 13. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

FESTIVALET DEL MONOCICLE:
TALLER CREACIÓ DE CANÇONS: DEL TEXT A LA MELODIA AMB ANNA ROIG. (13-19 de setembre)

Primera sessió 13/09/2020 de 17 a 18:30

Segona sessio dissabte 19/09/2020 de 17 a 18:30

A càrrec d'Anna Roig, autora i cantant del grup Anna Roig i L'ombre de ton chien, aquest taller té per objectiu que els participants descobreixen el procés creatiu de l’autora i puguin crear i fer les seves pròpies cançons. Aquest mètode parteix de la creació d'un text, que serveix de motor per trobar-ne posteriorment la música que el convertirà en cançó. Per tant, les reflexions sobre la construcció de la lletra d'una cançó i la seva rellevància en diferents aspectes (tant d'escriptura, de composició musical, com d'interpretació) seran l'eix vertebrador del taller.

L’Anna es va diplomar com a mestra especialitzada en Educació Musical a la UAB i com a Musicienne Intervenante dans les Écoles a la Universitat de Lió-II (França), es va formar en l'àmbit de la cançó a l'École Nationale de Musique de Villeurbanne (França) on va poder cursar assignatures com Escriptura de Textos, Musicar Textos, Anàlisi de Cançó, Interpretació de cançons o Posada en escena, entre d'altres. Aquest va ser l'inici de la seva carrera artística, que actualment ja suma 12 anys d'experiència pel que fa a l'escriptura de cançons i la interpretació sobre els escenaris.

Per poder adaptar el curs als interessos dels alumnes, demanem que tots els inscrit enviïn un correu a "monocicleribes@gmail.com" amb la seguent informació:

1) Nom i cognoms

2) Població on resideix

3) Edat

4) Formació musical i instrument/s que utilitzen

5) Si tenen experiència en composició (breu curriculum) 

6) Si tenen experiència en interpretació

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

ELS XULIUS CENTRE SOCIAL RIBETÀ

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información