THE MOCKS + MESMERIANS

THE MOCKS + MESMERIANS

Ver entradas
THE MOCKS + MESMERIANS

THE MOCKS + MESMERIANS

CAFÈ DEL TEATRE. Carrer Roca Labrador, 2 bis 25003 LLEIDA. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

THE MOCKS

Els Països Baixos no deixen de sorprendre'ns mitjançant noves bandes amb arrels sixties, hereves de l'anomenat nederbeat que va triomfar als seixanta amb un ampli catàleg de formacions a quin més interessant i imaginativa. El proper 17 de febrer tindrem al Cafè del Teatre dues bandes holandeses, la primera que us presentem son The Mocks, grup de mod beat, amb melodies apassionades i ritmes ballables

En aquesta banda dels Països Baixos conflueix tot el millor, que no és poc, de la música nederbeat dels seixanta que tants i tan bons grups ens va donar, com els Motions pels quals els Mocks reconeixen la seva devoció. Amb la seva musica ens recuperen la gana per aquest R&B britànic que en mans de formacions neerlandeses va adquirir, i ho continua fent, una força i una brillantor enlluernadora mitjançant una posada a punt impecable. Estem convençuts que aquesta banda ens oferirà un concert top.


MESMERIANS

Quartet de Lleida que s'arrossega com un Falcó Perdut sense memòria entre paisatges sonors i reverberacions progressives a través de prats lisèrgics i vents glamurosos. Alt i baixos estridents que a cada batuda d'ales escampa ressons que van des dels seixanta fins a l'actualitat a cops de hammond i mellotron i clatellots de vàlvules roents que gemeguen a cada guitarrasso.


Mesmerians s’integra per:

- Joan Enric Vidal: Piano, Orgue Hammond, mellotron, sintetitzadors i veu principal

- Jordi Oliver Majoral: Guitarra i cors

- Sebastià Torreguitart: Baix i cors

- Raul Blasco: Bateria

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

CAFÈ DEL TEATRE

Ver detalles