Una altra nit (ESTRENA) - Sala Trono

Una altra nit (ESTRENA) - Sala Trono

Ver entradas
Una altra nit (ESTRENA) - Sala Trono

Una altra nit (ESTRENA) - Sala Trono

Sala Trono Armanyà. Carrer d'Armanyà, 11, 43004. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Sinopsi

Quan intentem explicar què és Una altra Nit, només ens surt dir que és una peça de Lu nostru. Una peça d'amor a lu nostru. I que és lu nostru? Lu nostru és tot allò que compartim. D'on venim i d'on no podem escapar. El que ens fa reconeixibles els uns amb els altres, el que ens pertany; el que ens defineix. El paisatge, l'accent, la petroquímica, la Renfe, i sobretot els records; les anècdotes; el que hem viscut junts, l'espai temporal que compartim. Les anècdotes de sobretaula. Una mateixa anècdota té moltes versions, cadascú té la seva i ja no n'hi ha cap que sigui veritat o mentida, segur que us ha passat mil vegades, que una mateixa anècdota la recordeu d'una manera molt diferent que les mateixes persones que la van viure, potser fins i tot de manera excloent. Perquè ja quasi res és veritat o mentida, o quasi tot és veritat o mentida al mateix temps. Perquè només podem recordar la ficció; la nostra ficció, lu nostru. Si l'Anna, la Bàrbara i jo no haguéssim nascut aquí, les nostres anècdotes, lu nostru, seria un altre nostru, seria Una altra Nit. No la que va escriure Pinter el 1969; la nostra.


Llengua

Català


Durada

60 min


Fitxa artística

Idea i direcció: Pau Ferran

Interpretació: Bàrbara Roig i Pau Ferran

Vídeo i imatge gràfica: Anna Turellols

Vestuari: Bàrbara Roig

Text Primer Monòleg: Berta Giraut 

Amb el suport del Centre Cívic Can Clariana

Agraïments: Anna Pilar Grifoll, Lluís Roig, Joaquim Mallafré, Albert Galcerà, Albert Pagès, Sílvia Casals, Joan Ferran, Maria del Carme Roig, Marina Ruberte, Kiko Roig, Marta Mestre, Clara Madueño, Carme Merlo, Antoni Veciana, Albert Pascual, Israel Solà, Orfeò Reusenc, La Gata Borda

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

10 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 6/10/2019
Fantàstics actors!!
Una hora entretinguda i espectant, admirant el treball dels actors i la força que desprenen.
Pepa
7/10/2019
Opinión verificadaAsistió el 6/10/2019
Molt bonica
Hi vaig anar una mica per atzar i hem va agradar moltíssim. Els dos actors excel.lents, i els girs sobre Pinter portats a la seva quotidianitat esplèndids.
Montse Suc
7/10/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/10/2019
Muy recomendable!
Obra d teatro muy creativa y con una gran reflexion detrás
Gemma
6/10/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/10/2019
Cuando Pinter no es Pinter
Floja, muy floja la obra. La excusa de buscar una pieza corta de Harold Pinter para desarrollar una idea propia no es suficiente para armar un buen montaje. Me pareció inconexa, desigual, con unos aud Leer más os reiterativos y que a veces no llegaban con nitidez y unas imágenes incluidas con calzador. Tampoco la escenografía me pareció cohesionada con el texto. La interpretación correcta. Lo mejor...que el espectáculo no llegó a los 50 minutos.
Enric Pujol Cayuelas
6/10/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/10/2019
Molt bons actors
És una obra diferent, que explora la manera com la idea que tenim de les relacions i de la realitat es basa en la manera com ens les narrem a nosaltres mateixos i als altres. Els actors són molt bons.
María
6/10/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Sala Trono Armanyà

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información