Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Sarrerak ikusi
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Almeria Teatre. C/Sant Lluís, 64. Mapa ikusi

Eguna aukeratu

Ordua aukeratu

Deskribapena

Dissabte 11 de setembre, 21.00h - Inici de temporada - Tomàs Fuentes, Irene Minovas, Godai Garcia, Albert Floyd, Vanessa Lokiu i Modgi.
Dissabte 25 de setembre, 21.00h - Marc Lebowski, Arnau Garcia i Asaari Bibang. MC: Albert Floyd

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Sarbide politika

- Es farà un control de la temperatura a l'accés.

- És obligatori l'ús de mascareta mentre no es consumeix.

- L'aforament està límitat al 50% de la capacitat de la sala per mantenir la distància de seguretat

125 Iritziak Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2021/09/11 egunean joan zen
Brutal
Garantia de riures i de passar una bona estona.
Pao & Amics
2021/09/13
Iritzia balioztatuta2021/09/11 egunean joan zen
Per passar una bona estona
En general molt bé, i a destacar l'Irene Minobis, en Magí i l'Albert,. Els altres una mica més fluixets, però força entretingut en general. Crec que en Tomàs Fuentes no s'havia preparat el monòleg, Gehiago irakurri va ser el més fluixet, ja és pot espavilar que del nòm no es viu...
Josep I Anna
2021/09/12
Iritzia balioztatuta2021/09/11 egunean joan zen
Mucha risa
La verdad que todos los cómicos y cómicas estuvieron super bien. Lo único que me faltó fue propiamente un monólogo por parte de Tomás, que más bien improvisó con el público y el horóscopo. Aún así muy Gehiago irakurri divertido también, fue geniaal todo! Gracias!
Joaquín
2021/09/12
Iritzia balioztatuta2021/09/11 egunean joan zen
Plorant de riure.
Malgrat algún dels participants em van agradar més que d'altres. En general va ser un gran espectacle de monòlegs. Grans moments d'humor, buscant el límit sempre. Feia temps que no reia tant.
Ferrran Delclòs
2021/09/12
Iritzia balioztatuta2021/06/12 egunean joan zen
No desperdiciar la oportunidad de echar unas risas...
Sin duda, uno de los mejores cierres de temporada que se podía pedir. Volver a escuchar en directo a grandes del humor como Marc Sarrats, Paula Púa, Kike Cómico y Albert Floyd en un mismo lugar fue un Gehiago irakurri gran oportunidad. Todo muy bien adaptado y muy cómodo!! Por suerte, un cierre de temporada siempre te lleva a otros inicios, así que esperando con ganas poder volver a disfrutar de la comedia en directo.
Marc
2021/06/17
+ Gehiago

Partekatu

Antolatzailea

Comedy Gold Barcelona

Xehetasunak ikusi