Cicle Emergent Rodautors - Juan Gallardo 12 de Juny

Cicle Emergent Rodautors - Juan Gallardo 12 de Juny

Sarrerak ikusi
Cicle Emergent Rodautors - Juan Gallardo 12 de Juny

Cicle Emergent Rodautors - Juan Gallardo 12 de Juny

Sala New Fizz. Carrer Balmes, 83 , 08008. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

El cicle Emergent de Rodautors es un Cicle de 10 concerts que és duran a terme entre els mesos d'octubre del 2021 i juny del 2022 a la sala New Fizz de Barcelona.

Pretén ser un altaveu per als cantautors i cantautores emergents que varen ser seleccionats per tocar a la quarta edició del Festival Rodautors al 2020, que lamentablement, a causa de la pandèmia de la Covid-19 va haver de ser anul·lat.

Amb l'objectiu d'oferir aquell espai de mostra que se'ls hi va prometre als seleccionats, Rodautors i New Fizz uneixen forces per apropar la música d'autor a tothom.

Un cartell de luxe, a un espai especial i íntim a qui molts dels assistents al micro obert de Rodautors a Barcelona consideren la casa dels Cantautors, farà de cada un dels concerts un instant màgic i únic.

Ara, més que mai, creiem en la necessitat d'aquests petits regals, la música està viva, vine a gaudir-la amb nosaltres.


Juan és un jove cantautor sevillà de 26 anys que, des de fa tres, ha plasmat els seus pensaments i preocupacions en les seves composicions.

La seva gran inquietud i ganes de créixer l'han portat a crear música de tot tipus, per això entre el seu repertori podràs trobar des de tangos, reggae o cúmbia fins a bossa, vals o boleros.

Una cosa molt destacable del projecte de Juan Gallardo és que sempre li agrada "filar prim" i combinar tot tipus de gèneres musicals dins de l'àmbit de la música d'autor.

Estudia molt bé les seves lletres a l'hora d'escriure-les i presentar-les a un públic i explora tot tipus de música per enriquir la seva


----------------------------------------------------------------------


El ciclo Emergente de Rodautors es un Ciclo de 10 conciertos que se llevarán a cabo entre los meses de octubre del 2021 y febrero del 2022 en la sala New Fizz de Barcelona.

Pretende ser un altavoz para los cantautores y cantautoras emergentes que fueron seleccionados para tocar en la cuarta edición del Festival Rodautors en el 2020, que lamentablemente, a causa de la pandemia de la Covid-19 tuvo que ser anulado.


Con el objetivo de ofrecer aquel espacio de muestra que se les prometió a los seleccionados Rodautors y New Fizz unen fuerzas para acercar la música de autor a todo el mundo.

Un cartel de lujo, en un espacio especial e íntimo a quién muchos de los asistentes al micro abierto de Rodautors en Barcelona consideran la casa de los cantautores, hará de cada uno de los conciertos un instante mágico y único.

Ahora, más que nunca, creemos en la necesidad de estos pequeños regalos, la música está viva, ven a disfrutarla con nosotros.


Juan es un joven cantautor sevillano de 26 años que, desde hace tres, ha plasmado sus pensamientos y preocupaciones en sus composiciones.

Su gran inquietud y ganas de crecer lo han llevado a crear música de todo tipo, por eso entre su repertorio podrás encontrar desde tangos, reggae o cumbia hasta bossa, vals o boleros.

Algo muy destacable del proyecto de Juan Gallardo es que siempre le gusta "hilar fino" y combinar todo tipo de géneros musicales dentro del ámbito de la música de autor.

Estudia muy bien sus letras a la hora de escribirlas y presentarlas a un publico y explora todo tipo de música para enriquecer la suya.

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

1 Iritzia Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2022/06/12 egunean joan zen
Genial concierto
Para repetir!!!
Martina
2022/06/14

Partekatu

Antolatzailea

Associació Rodautors

Xehetasunak ikusi