Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Sarrerak ikusi
Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Harri Soinila - Suomenkielinen Stand-Up Show

Flahertys irish Pub. Flaherty´s Irish Pub Barcelona, Plaça de Joaquim Xirau, Barcelona, Spain. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

​Harri on edustanut Suomea mm. Laugh Factoryn Funniest Person in the World -kisassa ja useilla kansainvälisillä komediafestivaaleilla, kun Ljubljanan PANČ, Liverpool Comedy Festival ja Edinburgh Fringe. Tämänvuotisella Barcelonan komediafestivaalilla Harri on lämmittelemässä lavaa yhdelle pääesiintyjistä, Reginald D. Hunterille, ja tekee samalla reissulla jälleen suomenkielisen keikan Suomi-yhteisölle. 

Harri on yksi Suomen kansainvälisimmistä koomikoista, sillä hän on esiintynyt 14 maassa, neljällä kielellä ja kahdella mantereella, monissa eksoottisissa paikoissa kuten Buenos Aires, São Paulo, Dublin, Bratislava ja Forssa.

Harri on tynnyrikypsytetty, matalahiilihappoinen ja elegantisti korkkivikainen stand up -koomikko, jonka komiikka on mustaa huumoria hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin.


"Esiintyjänä Harri on erittäin varma ja lavaläsnäolo on ensiluokkaa. Harva uskaltaa aloittaa vitsin jättääkseen sen siihen ilmoittaen vain halunneensa jakaa ko. asian yleisön kanssa, ja silti on hauska." ― (City.fi, 2015)


"Harri, lose the hat." ― (Jamie Masada, Laugh Factoryn omistaja, 2016)


"Golden leggins are a fucking step up from a cowboy hat with a skull on it, aren't they?" ― Jimmy Carr, 2018


"Luulin, että se karvainen elukka olisi loppuni." ― (C-3PO, kauan kauan sitten)

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Partekatu

Antolatzailea

Agency entertainment & Marketing SL

Xehetasunak ikusi
Cookieek gure zerbitzuak eskaintzen laguntzen digute. Gure zerbitzuak erabiltzerakoan, cookie-erabilera onartzen duzu. Informazio gehiago