La Lluna en Vers. AMARG

La Lluna en Vers. AMARG

Sarrerak ikusi
La Lluna en Vers. AMARG

La Lluna en Vers. AMARG

Jardí Casa Museu Llorenç Villalonga. Casa Museu Llorenç Villalonga. Mapa ikusi

2020/08/13

21:30

Zure sarrerak erosi

Entrada General Anticipada

i

12,00 €

Es permet ocupar seients contingus a les persones que convisquin en el mateix domicili, per a la qual cosa caldrà comprar totes les entrades en un mateix procés de compra. En el cas de voler seients separats, cal realitzar compres individuals de les entrades.

Entrada Resident Binissalem

i

11,00 €

CALDRÀ VERIFICAR LA RESIDÈNCIA A TAQUILLA, amb DNI o certificat d'empadronament. En cas de no poder-ho verificar caldrà abonar la diferència a taquilla mitjançant pagament amb tarja contactless

Prezio finala. Gestio gastuak barne.

Guztira 0,00 €

Deskribapena

De Rafel Gallego, amb Núria Fiol, Ona Borràs i Marina Nicolàs

Direcció: Pep Ramon Cerdà

Un text de Rafel Gallego ens duu a conéixer i acompanyar Federico García Lorca en els seus darrers dies. ‘Amarg' sorgeix de la pulsió per projectar una visió del que està passant al nostre entorn, d’expressar una convicció ferma a través de la ficció. Una obra que conjuga veu, música, interpretació i passió, creada a partir de la peça de teatre de barra 'Cavalls davall l’arena', que obtingué els premis de millor text, millor espectacle i millor actriu. 


Entrada: anticipada 12€ / taquilla 14€

Inclou maridatge amb ALBAFLOR ROSAT, de Vins Nadal .

Sarbide politika

D’acord amb les recomanacions sanitàries, s’han recalculat els aforaments a fi de poder garantir que el públic tingui seient assignat i respectant la distància de 2 metres respecte d’altres persones. Els càlculs s’han realitzat prenent en consideració les mesures recomanades en la Fase 2 de l’Estat d’Alarma (situació actual), independentment que en fases futures es recomanin mesures menys restrictives. Tots els seients i altres elements que formin part del mobiliari de les activitats seran degudament desinfectats prèviament a cada concert. 

Els seients són numerats i s'aniran assignant per ordre de compra. L'organització s'encarrega de dissenyar la platea amb antel•lació a cada concert, d'acord amb la finalitat de garantir la distància de seguretat entre els assistents. La taquilla obrirà 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, si bé cal especificar que no d’espectacles familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Podran accedir als espectacles les famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.


Partekatu

Antolatzailea

Fundació Mallorca Literària

Xehetasunak ikusi
Cookieek gure zerbitzuak eskaintzen laguntzen digute. Gure zerbitzuak erabiltzerakoan, cookie-erabilera onartzen duzu. Informazio gehiago