Punchinelis

Punchinelis

Sarrerak ikusi
Punchinelis

Punchinelis

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

Punchinelis es una representació de titelles amb els elements propis de la tradició popular. El llop intenta menjar-se a l’ocell i l’home caçar al llop... provocant els somriures i la participació del públic. Es tracta d’un espectacle de titelles basat en la tradició del titella de guant tradicional anglès, (en Punch), però amb la incorporació d'altres influències europees i d'un llenguatge visual modern.

Luís Zornoza Boy, és Diplomat en Dret per la Universitat de Madrid; Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Londres; i Màster en Belles Arts. A la Norwich Escola d'Art, Anglaterra. La Cia SiestaTeatro va ser fundada a Londres el 1987, per Luis Z. Boy, per a la recerca en el teatre visual amb objectes i titelles. Els espectacles entre 1988 i 1991 es van crear en el Ovalhouse Theatre de Londres, de 1991 a 2000 al NPT a Anglaterra. El 2002 la companyia obre un taller a Granada on s'estableix definitivament el 2008. Luís Zornoza Boy és un dels valors titellaires de més altura que hi ha a Espanya, i un dels menys coneguts, per una simple raó: gran part de la seva carrera ha transcorregut i continua transcorrent en bona part per Europa, i més concretament, pel nord d'Europa: Anglaterra, Bèlgica, Finlàndia…

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

3 Iritziak Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2022/10/16 egunean joan zen
Espectáculo muy recomendable
Me ha encantado el espectáculo. Repetiría en la sala la Puntual y buscaría otros espectáculos de Luis Zornoza Boy.
Martí
2022/10/17
Iritzia balioztatuta2022/10/16 egunean joan zen
Sin rumbo
Muy simpático el titiritero pero tuvimos la sensación de que faltaba un guion, una historia. En tantos años de títeres no ha podido llegar algo más creativo, con respecto a la misma broma fácil de ped Gehiago irakurri caca Pis? Tema: Lobo que come gallinas. Eso es todo. Y es poquito.
Gabriel
2022/10/16
Iritzia balioztatuta2022/10/16 egunean joan zen
Divertido y muy didáctico
Nos ha encantado. Mis hijos se han metido completamente en la historia y han disfrutado todo el tiempo.
Margarita Fernández
2022/10/16

Partekatu

Antolatzailea

La Puntual

Xehetasunak ikusi