La Lluna en Vers. RODRIGO CUEVAS

La Lluna en Vers. RODRIGO CUEVAS

Sarrerak ikusi
La Lluna en Vers. RODRIGO CUEVAS

La Lluna en Vers. RODRIGO CUEVAS

Consolació San Joan. Santuari de Consolació, Polígon Joan Mas i Mates, Sant Joan. Mapa ikusi

2020/08/1

21:30

Zure sarrerak erosi

ENTRADA GENERAL

+18
i

15,00 €

Es permet ocupar seients contingus a les persones que convisquin en el mateix domicili, per a la qual cosa caldrà comprar totes les entrades en un mateix procés de compra. En el cas de voler seients separats, cal realitzar compres individuals de les entrades

RESIDENT SANT JOAN

+18
i

13,50 €

CALDRÀ VERIFICAR LA RESIDÈNCIA A TAQUILLA, amb DNI o certificat d'empadronament. En cas de no poder-ho verificar caldrà abonar la diferència a taquilla mitjançant pagament amb tarja contactless.

Prezio finala. Gestio gastuak barne.

Guztira 0,00 €

Deskribapena

RODRIGO CUEVAS EN CONCERT: ‘TRÓPICO DE COVADONGA’

1 d’agost, a les 21.30h Consolació, Sant Joan L’asturià Rodrigo Cuevas es defineix com un “agitador folklòric”. Diu que “el folklore és un ésser viu que s’escampa per la faç de tota la terra, com un micel·li, que no coneix barreres físiques ni polítiques. L’art que hom fa ha d’estar connectat amb el dels nostres ancestres. Som un eixam gràcies a la música tradicional”. Bèstia escènica, cantant d’electroarrel, el seu directe ha fascinat festivals culturals arreu d’Espanya i Europa.

Entrada: anticipada 15€ / taquilla 18€
Servei de bar a càrrec de MOBOFEST 

Sarbide politika

D’acord amb les recomanacions sanitàries, s’han recalculat els aforaments a fi de poder garantir que el públic tingui seient assignat i respectant la distància de 2 metres respecte d’altres persones. Els càlculs s’han realitzat prenent en consideració les mesures recomanades en la Fase 2 de l’Estat d’Alarma (situació actual), independentment que en fases futures es recomanin mesures menys restrictives. Tots els seients i altres elements que formin part del mobiliari de les activitats seran degudament desinfectats prèviament a cada concert.

Els seients són numerats i s'aniran assignant per ordre de compra. L'organització s'encarrega de dissenyar la platea amb antel•lació a cada concert, d'acord amb la finalitat de garantir la distància de seguretat entre els assistents. La taquilla obrirà 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, si bé cal especificar que no d’espectacles familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Podran accedir als espectacles les famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

Bideoa

Partekatu

Antolatzailea

Fundació Mallorca Literària

Xehetasunak ikusi
Cookieek gure zerbitzuak eskaintzen laguntzen digute. Gure zerbitzuak erabiltzerakoan, cookie-erabilera onartzen duzu. Informazio gehiago