Videollamada Lídia Pujol - Conversando con Cecilia

Videollamada Lídia Pujol - Conversando con Cecilia

Sarrerak ikusi
Videollamada Lídia Pujol - Conversando con Cecilia

Videollamada Lídia Pujol - Conversando con Cecilia

Online. Via zoom. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

Et convidem a una videotrucada amb Lídia Pujol presentant el seu nou treball "Conversando con Cecilia", concretament els seus nous dos singles "Donde irán a parar" i "Mi primera comunión" que sortirà el 26 de març. Durant 1 hora podràs xerrar, escoltar les noves cançons en primícia i descobrir el procés creatiu.


Lídia Pujol és una cantant d’històries, emocions i idees. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política. Amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular, Lídia Pujol es va donar a conèixer formant duet amb la cantant Sílvia Comes, però pocs anys després continuà el seu camí en solitari. Ha publicat els discos "Iaie" (2003), "Els amants de Lilith" (2007), "Mariam Matrem" (2014) i "Iter Luminis, un camí orientat" (2017), als quals cal afegir multitud de col·laboracions i projectes. Recentment ha presentat "Nada de nada" el primer tema del seu proper treball "Conversando con Cecilia" que sortirà el 26 de març de 2021.


__________________________________________________________________________________________________________________________________


Te invitamos a una videollamada con Lídia Pujol presentando su nuevo trabajo "Conversando cono Cecilia", concretamente sus nuevos dos singles "Donde irán a parar" y "Mí primera comunión" que saldrá el 26 de marzo. Durante 1 hora podrás charlar, escuchar las nuevas canciones en primicia y descubrir el proceso creativo.


Lídia Pujol es una cantante de historias, emociones e ideas. Los contenidos que nutren su música y espectáculos alcanzan la poesía, el teatro, el pensamiento crítico, la espiritualidad y la política. Con una trayectoria profesional fundamentada en la música tradicional yidis, medieval y popular, Lídia Pujol se dio a conocer formando dúo con la cantante Sílvia Comes, pero pocos años después continuó su camino en solitario. Ha publicado los discos "Iaie" (2003), "Els amants de Lilith" (2007), "Mariam Matrem" (2014) e "Iter Luminis, un camí orientat" (2017), a los cuales hay que añadir multitud de colaboraciones y proyectos. Recientemente ha presentado "Nada de nada" el primer tema de su próximo trabajo "Conversando con Cecilia" que saldrá el 26 de marzo de 2021.

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Bideoa

Partekatu

Antolatzailea

Associació Cultural Iter Luminis

Xehetasunak ikusi