XXVII RONDA COP DE GAS 2019

XXVII RONDA COP DE GAS 2019

Sarrerak ikusi
XXVII RONDA COP DE GAS 2019

XXVII RONDA COP DE GAS 2019

Aparcament Camp Municipal d'Esports. Carrer Agustí Font, 32, La Bisbal d'Empordà, Espanya. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

REGLAMENT

Art. 1.- DEFINICIÓ

La XXVII RONDA COP DE GAS 2019, és una excursió NO COMPETITIVA, amb dos recorreguts, el normal de 325 km i un altre de 120 km pensat per a motos de petita cilindrada que se celebrarà el diumenge 9 de juny de 2019.

Art. 2.- DESCRIPCIÓ

LA RONDA COP DE GAS 2019 és una excursió turística d'orientació i regularitat de caràcter secret.

Art. 3.- PARTICIPANTS i MOTOCICLETES ADMESES

Tots els participants hauran de tenir com a mínim 18 anys d’edat i el permís per conduir la seva motocicleta. Podran participar totes les motos amb la documentació i l'assegurança necessàries per a circular per les vies públiques. Serà responsabilitat, única i exclusiva, del mateix participant el compliment d'aquest requisit. Els acompanyants, que també estan admesos, no han de complir aquests requisits.

Art. 4.- OPCIÓ DE NOMÉS DINAR

Si hi ha acompanyants d’algun dels participants que no vulgui o no pugui apuntar-se a fer la Ronda però vulgui venir al dinar de cloenda existeix l’opció d’inscriure’s només al dinar, pagant l’import d’aquesta opció.

Art. 5.- INSCRIPCIÓ

Es realitzarà mitjançant la plataforma “Entradium.com” de venda d’entrades (inscripcions a la Ronda en aquest cas). Un cop feta la inscripció no es podrà retornar l’import d’aquesta només en el supòsit que per causes de força major s’anul·lés la Ronda. El que si es podrà fer serà canviar el nom de la persona inscrita, enviant un correu electrònic a info@copdegas.cat fins tres dies abans de celebrar-se l’excursió, fent constar el nom i cognoms de la persona inscrita i les dades de la nova inscripció.

 Art. 6.- QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ

Els drets d'inscripció del participant comprendran:

***Participació a l'excursió

***Esmorzar (entrepà + beguda)

***Dinar

*** Regal commemoratiu de ceràmica de La Bisbal d’Empordà

Els drets d'inscripció de l’acompanyant comprendran:

***Participació a l'excursió

***Esmorzar (entrepà + beguda)

***Dinar

Els drets d’inscripció al dinar comprendran:

***Dinar

Art. 7.- PREUS INSCRIPCIÓ

- PARTICIPANT 30 €

- ACOMPANYANT 20 €

- DINAR: 15 €

- DINAR (MENORS DE 16 ANYS): 10 €

Art. 8.- LÍMIT D’INSCRITS

L’organització podrà limitar el nombre de participants per motius de seguretat, per aquest fet podrà donar per tancada la inscripció en el moment que ho consideri oportú.

Art. 9.- DOCUMENTACIÓ

Al lloc de sortida de l'excursió, entre les 8 i les 8:30 hores, els participants rebran la seva documentació que consistirà en un Carnet de Ruta en el que figuraran les hores teòriques de pas per cada punt de control, calculats a una velocitat mitjana d'entre 45 km/h.i 55 km/h. depenent del recorregut. En el carnet de ruta no figurarà la ubicació dels punts de control. També rebran el plànol de carreteres amb la situació i informació necessària per arribar al 1r control. I per últim un tiquet per recollir l’entrepà i la beguda de l’esmorzar, i també el tiquet per el dinar.

Correspon a cada participant, el moment precís de presentar el seu carnet de ruta en tots els punts de control i de verificar que l'anotació ha sigut correcta. Només l'encarregat del punt de control està autoritzat a fer anotacions en el carnet de ruta.

Art. 10.- CIRCULACIÓ

En tot moment es respectaran les normes del codi de circulació i de la llei de seguretat viària, el participant ÉS L'ÚNIC RESPONSABLE del seu incompliment.

Art. 11.- SORTIDA

La sortida serà a partir de les 8:45 hores i estarà situada a La Bisbal d'Empordà, a l’aparcament del Camp Municipal d'Esports, darrera el Pavelló Municipal d’Esports. L’ordre de sortida, que és regirà per la inscripció, el determinarà l'Organització. L'hora de sortida de cada participant figurarà en el carnet de ruta, així com l'hora màxima d'arribada a cada control.

Enllaç situació a google maps


Art. 12.- ARRIBADA

L’hora de arribada serà com a màxim la anotada com a límit del 5é control (2ón control en el cas de la ruta curta) en el seu carnet de ruta, i serà en un lloc a determinar per l’organització, que serà degudament informat als inscrits.

Art. 13.- DISPOSICIONS GENERALS RELATIVES ALS PUNTS DE CONTROL

Els participants tenen l'obligació de fer anotar en el seu carnet de ruta el seu pas per a cada punt de control, que seran un total de 5 a la ruta normal i de 2 a la ruta curta. El pas abans de l’hora que figura en el seu carnet de ruta no serà penalitzat, si bé, en cas d’accedir al control amb molta antelació a la seva hora de pas es podria haver d’esperar que el control estigués operatiu. Qualsevol retard significarà que l'encarregat del punt de control no entregarà la ubicació del següent, perdent el participant la possibilitat de poder seguir el recorregut. Tots els punts de control estaran senyalitzats.

Art. 14.- DESENVOLUPAMENT DE LA RONDA

A la sortida de l'excursió s'entregarà un plànol de carreteres amb la ubicació del control núm.1 únicament. Cada participant sortirà cap a aquest control a l'hora que li marqui el seu carnet de ruta.

Es marcarà un itinerari que figurarà en les fulles de control i que haurà de ser seguit pels participants. Durant l’itinerari s’hi podran trobar controls de pas que estaran degudament senyalitzats a les fulles dels controls. Aquests possibles controls de pas comportaran la utilització d’un smartphone per enviar fotos i així certificar el pas del participant en aquest control. S’informarà del telèfon de contacte el dia de la Ronda.

En l'excursió estan permeses lliurement les reparacions i els repostatges, s’aconsella sortir amb el dipòsit de benzina ple.

En ser una excursió de caràcter turístic NO COMPETITIU, no existirà classificació.

 FULLA DE CONTROL (mostra figurativa extreta d'una RONDA anterior)


Art. 15.- PREMIS

Es concedirà un record commemoratiu de ceràmica de La Bisbal a tots els participants.

Art. 16.- RESPONSABILITAT

Aquests tipus d'excursió al ser una senzilla reunió turística, els participants seran personalment responsables de les lleis, reglaments i disposicions en vigor.

En cas d'accident, els participants exclouen de tota responsabilitat a l'entitat i als organitzadors de l'excursió així com als seus col·laboradors, respecte a tots els danys corporals, materials i derivats a tercers, i renuncien a formular cap reclamació envers a aquests. Un eventual accident anirà sempre a càrrec del participant i l’assegurança que tingui contractada. El participant declara que, des del moment de la sortida, circula per la carretera assumint el risc, renunciant a qualsevol acció penal o civil de responsabilitat, contra l’organització o les persones col·laboradores.

L'organització declina tota responsabilitat per qualsevol dany, robatori o furt que pugui succeir als participants i els seus bens.

Art. 17.- RESERVA DE DRETS

L’organització es reserva el dret de modificar aspectes puntuals d’aquest Manual del participant i dels procediments de l’esdeveniment, en qualsevol moment.

Art. 18.- ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

En inscriure’s a la RONDA com a participant, acompanyant o seguidor de la informació a les xarxes, s’accepta la tramesa d’informació a través de qualsevol mitjà, incloent-hi el correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica. Alhora, s’atorga el consentiment exprés que aquestes dades puguin ser utilitzades per a l’organització i col·laboradors amb finalitats sempre associades a la publicitat, contactes i desenvolupament de la RONDA COP DE GAS.

EN FER LA INSCRIPCIÓ EL PARTICIPANT I/O ACOMPANYANT ACCEPTEN TOTS ELS PUNTS D’AQUEST REGLAMENT

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

4 Iritziak Iritziak ikusi

Iritzia balioztatuta2019/06/9 egunean joan zen
UN DIA MAGNIFIC
Any darrera any, i ja van 27! la gent del Cop de Gas ens prepara una diada pefecte. Un bon esmorzar, 300 Km. de curves i bons paissatges i un bon apat per acabar el dia envoltats de bona gent. Per ce Gehiago irakurri t, molt encertat el tiket de tan sols dinar, aixì la Sra. pot venir a dinar i la tinc contenta. Cada any amb un record de ceràmica artesanal de La Bisbal. Hi ha algún participant que els te tots! Ja espero la propera edició !
Freddie Spencer
2019/06/10
Iritzia balioztatuta2019/06/9 egunean joan zen
Muy satisfecho
Muy buena organización y la ruta espectacular como cada edición.
Juan Jose Ramírez
2019/06/9
Iritzia balioztatuta2019/06/9 egunean joan zen
Bona
Tot molt be
Josep
2019/06/9
Iritzia balioztatuta2019/06/9 egunean joan zen
Super !
Muy buena organizacion con gente muy simpaticos y agredable , muy bonitas rotas y road book , paella fantastica ! Tout etait tres bien ! Merci
Frederic Et Nathalie
2019/06/9

Partekatu

Antolatzailea

Escuderia Cop de Gas

Xehetasunak ikusi
Cookieek gure zerbitzuak eskaintzen laguntzen digute. Gure zerbitzuak erabiltzerakoan, cookie-erabilera onartzen duzu. Informazio gehiago