1000 RAONS PER CANTAR!

1000 RAONS PER CANTAR!

Ver entradas
1000 RAONS PER CANTAR!

1000 RAONS PER CANTAR!

Sala Barts, Avinguda del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona. BARTS, Avenida del Paralelo, Barcelona, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

SINOPSI:

La Mariona, la Míriam i el Martí són tres germans que comencen un nou curs a una nova escola. Tots tres provenen d'una escola molt rígida i antiquada i la seva família ha decidit canviar-los d'escola per tal que tinguin una educació més actual. El centre escollit ha estat Musicart102, on hi ha un programa educatiu ben especial: tot s'aprèn a través de les cançons i de la música té un protagonisme molt especial en els aprenentatges.

La Mariona és la germana gran, assenyada, tranquil.la i equilibrada. La Míriam és la germana mitjana, poruga, ansiosa i una mica pessimista: el seu lema és que les coses canvien, i no pas per a millor. El Martí, el germà petit, posa el contrapunt divertit a la família: optimista, entusiasta i sempre disposat a fer canvis en la seva vida. Tres germans i tres maneres de ser ben diferents i, per tant, amb tres maneres de fer front a un canvi com el que estan a punt de fer!

En la primera escena, podem veure com comença un nou dia a l'escola. Un grup d'estudiants motivadíssims es disposen a entrar, amb moltes ganes de treballar, la qual cosa deixa ben estranyats als tres germans. A l'escola anterior, ningú tenia ganes d'estudiar!

A través d'aquesta primera escena i les següents, coneixerem també al professorat del centre i al seu director, tots uns bojos de la música i de les cançons, i totalment identificats amb aquest sistema escolar. La professora d'història, una velleta adorable; la de matemàtiques, despistada i divertida; la de geografia, aventurera afeccionada als safaris; el d'educació física, un boig del moviment i el ritme; el sonat professor Mendeleiev i la seva frenètica classe de ciències al laboratori; els cuiners, els més bojos i enrotllats de tota l'escola... Fins i tot els càstigs, que també n'hi ha en aquesta escola, són divertits, musicals i plens de ritme!

A mida que van avançant les escenes, la manera de fer d'aquest lloc tan esbojarrat va conquistant la Mariona, la Míriam i el Martí, fins al punt que sentiran, al final del dia, que aquesta escola és a punt de convertir-se en un lloc màgic i ideal on aprendre amb il·lusió i entusiasme.


SELECCIÓ DE BUTAQUES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

La fila 11 en els seus 2 extrems (butaques 28 o 29) disposen d'un espai per persones amb mobilitat reduïda. Per tant cal comprar les entrades dels extrems (butaques 28 o 29) més les dels acompanyants.  Per qualsevol dubte o qüestió, contactin amb nosaltres a elmusicalparticipatiu@laguineu.org


NENES I NENS MENORS DE 3 ANYS:

Les nenes i els nens menors de 3 anys no han de comprar entrada sempre i quan durant l'espectacle s'asseguin sobre les cames del pare o mare, avi o àvia. Quan presentin l'entrada impresa de l'espectacle ho hauran d'informar a les persones responsables a taquilla. Evidentment les nenes o nens no tindran butaca assignada ja que asseuran a sobre les cames del pare o mare, avi o àvia. Si volen que tinguin butaca llavors hauran de comprar una entrada per elles/ells.


CONTACTE:

elmusicalparticipatiu@laguineu.org

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

231 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 7/05/2019
Gran trabajo en equipo
Me pareció original, con un buen guión, buena puesta en escena y gran trabajo en equipo, toda una experiencia para los niños.
Cristina
8/07/2019
Opinión verificadaAsistió el 15/05/2019
El espectáculo
El espectáculo y la toma en escena me pareció genial, lo único que encontré, es muy pequeño el escenario para tanto niño. Mi hijo en especial se quedó por detrás de su fila y muchos niños apenas se po Leer más ían mover en algunas de las canciones.
Conchi
4/06/2019
Opinión verificadaAsistió el 14/05/2019
Bon treball!
És un bon espectacle per alumnes de 6è de primària
Isabel
21/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 16/05/2019
Una experiencia única
Ha sido fenomenal muy encantada de todo fue una experiencia nueva emocionada los niños preciosos. Saludos desde Bellpuig escuela Vedruna Bellpuig
Dana Eugenia Bota
20/05/2019
Opinión verificadaAsistió el 16/05/2019
Massa nens/es
Em va agradar molt i trobo que és una molt bona idea per a engrescar els nens a cantar i actuar, per a conèixer moltes altres possibilitats del món de l'art, la cultura i fins i tot una possible profe Leer más sió. El que no m'ha agradat tant, és la quantitat de nens al mateix temps que hi havia a l'escenari, ja que perdien una mica de protagonisme o importància en l'actuació. Tot i això, animo a seguir amb iniciatives tan bones com aquesta. La meva filla va gaudir molt! Moltes gràcies!!
Marta
19/05/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

FUNDACIÓ PRO ESCOLA DE MÚSICA LA GUINEU

Ver detalles