11è Sopar Solidari

11è Sopar Solidari

Ver entradas
11è Sopar Solidari

11è Sopar Solidari

Masia Vallformosa. Fundació Vallformosa Camí de la Sala, 45 . Ver mapa

12/07/2019

20:00

Compra tus entradas

Tiquet

95,00 €

En este evento entradium colabora asumiendo los gastos de gestión :)

Total 0,00 €

Descripción

PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER, GOTIMS D’ESPERANÇA

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa de la Fundació Vallformosa que s’esdevé des del 2008. S’organitza cada estiu a les Caves Vallformosa de Vilobí del Penedès. Primerament es feia el sopar a la “cúpula”, una sala molt emblemàtica de les caves, ubicada a sis metres sota terra envoltada de barriques, però degut a l’increment de participants dels últims anys s’ha celebrat als bonics jardins que ens permeten gaudir d’un vespre d’estiu acompanyats de música, sorteigs i solidaritat.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.

En aquest sentit, des del 2008 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 s’hi va sumar l’associació AMPERT, que transporta els malalts de càncer de casa seva al Duran i Reynals, on reben el seu tractament. Els diners recaptats durant aquest acte solidari van destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a AMPERT.

Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Vallformosa

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información