A boy and a girl - Magalí Sare & Sebastià Gris

A boy and a girl - Magalí Sare & Sebastià Gris

Ver entradas
A boy and a girl - Magalí Sare & Sebastià Gris

A boy and a girl - Magalí Sare & Sebastià Gris

Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Magalí Sare i Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat A boy & a girl de la mà ‎del productor David Soler i amb Santi Careta.‎ Considerat un dels millors discos de World Music per la World Music Charts Europe.

Després del primer disc en solitari Cançons d’amor i dimonis, Magalí Sare (Barcelona, 1991) comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎aquesta proposta formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra (Schubert, Strauss, Poulenc, Toldrà), totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica.

Magalí Sare va estar la veu de l’anunci d’estiu 2020 d’Estrella Damm, Compromís i, en els seus inicis, es va fer conèixer pel gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Ha estat la veu del disc Estómac ‎de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià.‎

Fitxa artística:

Magalí Sare: veu

Sebastià Gris: guitarres

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Gràcia Neddermann

Ver detalles