(A)Live Music: Maria La Blanco

(A)Live Music: Maria La Blanco

Ver entradas
(A)Live Music: Maria La Blanco

(A)Live Music: Maria La Blanco

El Siglo. Avenida Rius i Taluet 120. Ver mapa

9/04/2021

18:00

Compra tus entradas 18:00

Mesa de 2

20,00 €

Mesa de 3

30,00 €

Mesa de 6

60,00 €

Altillo

33,00 €

Visibilidad reducida

27,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.
Total 0,00 €

Descripción

En aquest llarg període de dificultats i d'incertesa sobre el futur de la cultura, hem decidit apostar en gran.

Neix A-Live Music, un cicle de concerts mensuals amb diferents artistes locals, amb l'objectiu promoure la música en viu!

El dia 9 d' abril 2021, us esperem amb Maria La Blanco

Maria la Blanco (18/06/98) és cantant, guitarrista i compositora. Des de molt petita s'interessa per la dansa i la música. Estudia viola i cant a l'Escola Municipal de Música de Nou Barris. Amb nou anys comença a compondre amb el piano i mentre finalitza els estudis de Grau Mitjà, continua component amb l'instrument que li acompanya sempre: la guitarra.

De família gallega i andalusa, i nascuda a Barcelona, la seva font musical té molts colors. Des del flamenc i la rumba que escolta en les festes familiars de la seva casa, al folklore gallec quan passa les vacances al seu poble, passant per tota mena de descobriments musicals que troba pel camí. No és tan estrany que la seva música sigui un conjunt tant heterogeni com natural. Actualment es dedica a compondre i fer concerts, fusionant diferents estils musicals en les seves cançons.

La seva música va des de la bossa-nova a la rumba, passant pel funk i el bolero. Amb una veu dolça i sensible alhora que potent, les seves

composicions tracten sobre històries quotidianes, deixant també un espai per a reivindicar temes socials com la diversitat o la igualtat.

-------------------------------------------------------------------

Segons les normatives vigents, el publico haurà de romandre assegut durant tota l'actuació, reserva el teu seient aqui:

https://entradium.com/events/a-live-music-maria-la-blanco

PREU D'ENTRADA:

10€

OBERTURA PORTES:

18:00H

INICI CONCERT:

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

El Siglo

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información