"A.R.T" - Manel Camp Quartet. Joan Crosas (actor)

"A.R.T" - Manel Camp Quartet. Joan Crosas (actor)

Ver entradas
"A.R.T" - Manel Camp Quartet. Joan Crosas (actor)

"A.R.T" - Manel Camp Quartet. Joan Crosas (actor)

Auditori de l'Escorial. Carrer Sant Segimon, 3. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

A.R.T.


La paraula és l’arma més poderosa - Ramon Llull.


Llull experimentà una altra intervenció divina, però aquesta vegada no va ser una visió, sinó el que podríem anomenar una il·luminació metodològica gràcies a la qual, en les seves paraules, li foren donades la “forma i manera” (forma et modus) per compondre el llibre (o llibres) que trobava que havia d’escriure contra els errors dels indels. Si bé en el Llibre de contemplació Llull ja havia exposat els fonaments de la seva losoa i de la seva teologia, la novetat que aportà la il·luminació fou l’estructuració que els aplicà: la manera d’agrupar les diverses aportacions disseminades per l’obra i, especialment, les de l’última part, en un sol tot orgànic que va anomenar «l’Art». Ars era la traducció escolàstica habitual del terme grec techné. Així, doncs, l’Art de Llull era una tècnica; no es tractava pas d’un cos doctrinal sinó que, com la medicina medieval, era una art pràctica. La innovació de Llull consisteix en la manera com sistematitza la seva Art. En aquest projecte hem volgut partir de la part més terrenal de l’Art, sabent que la intenció lul·liana era la d’apropar els homes a Déu. La força de les seves paraules és intemporal i aquells principis que fonamenten l’etapa ternària encara són aspiracions universals. Així, l’Art esdevé l’art de seduir, de persuadir i de convèncer, un oci per al qual l’autor resulta especialment dotat. Rere una ingenuïtat aparent, batega una ambició sense límits, que sacseja el discurs hermenèutic de les tres grans religions.
Manel Camp, piano


Matthew Simon, trompeta i ugel


Horacio Fumero, contrabaix


Lluís Ribalta, bateria


Joan Crosas, actor

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

7 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 27/03/2021
Fantàstic
Senzillament magnífic, una sessió de Jazz memorable com és habitual quan toquen aquests músics, molt bona idea ficar-hi amb calçador la mística Raimon Llull, perquè vam sentir Jazz en un festival de M Leer más sica Religiosa
Jaume Soldevila
29/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/03/2021
Excels!!!
Fantàstic en format i en posada en escena. Molt acurat i proper. Interessantissim en contingut i perfecte en execucio musical i narrativa.
Gaspar
29/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/03/2021
Un bon concert
Em semblar excel·lent, tots els solistes molt bons i l'auditori de l'Escorial amb bona acústica. A totes les obres se'ls hi va adjudicar un caràcter religiós per la temàtica del Festival, però ,com Leer más concert de jazz, s'el podia considerar de qualsevol caràcter no religiós.
Albert Arumí Blancafort
29/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/03/2021
MOLT BE
EXTRAORDINARI
Mª Dolors
28/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 27/03/2021
Valoració positiva
Una bona vetllada
Mariàngels Font
28/03/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL DE MÚSICA RELIGIOSA DE VIC

Ver detalles