Aitorpenak_EHSona'21

Aitorpenak_EHSona'21

Ver entradas
Aitorpenak_EHSona'21

Aitorpenak_EHSona'21

Centre Cultural Euskal Etxea. Arc de Sant Vincenç s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

AVÍS IMPORTANT

Seguint les restriccions actuals de COVID, només es permetrà l’entrada presentant:

- Certificat digital COVID UE. Si vols assegurar-te que funciona, pots fer la prova de validació aquí: https://verificacovid.gencat.cat

- Certificat de prova diagnòstica negativa (realitzada en les últimes 72h per a PCR i 48h per a test d'antígens). Les proves han de realitzar-se en un centre homologat per la Generalitat de Catalunya. En el següent link trobareu el llistat de centres que està en contínua actualització i ampliació : https://canalsalut.gencat.cat

- Certificat de recuperació

Es permetrà gaudir de l’espectacle sense distanciament físic. És obligatori l’ús de mascareta, excepte per menjar o beure en les zones habilitades.


L’EH Sona 2021 collirà la presentació del nou single d’Aitorpenak, “Denbora ez da inoiz gelditzen”, així com la resta del seu cançoner políglota. Un recorregut de 9 anys de cançons d’urgència. 9 anys de Solid Pop. 


Web: https://aitorpenak.com/


Aitorpenak taldeak bere azken singlea, "Denbora ez da inoiz gelditzen" aurkeztuko du EH Sona 2021 jaialdiaren baitan, eta bere kantutegi eleanitzaren konpainian. Premia larrien aldarri 9 urtetan zehar, Solip Pop doinuz jantzitako ibilbidean.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 19/11/2021
Biblical
God bless!
20/11/2021
Opinión verificadaAsistió el 19/11/2021
Gran noche
Pasamos 1 hora entretenida y muy animada
José Carlos Casal
20/11/2021

¡Compartir!

Organizado por

Centre Cultural Euskal Etxea

Ver detalles