ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

Ver entradas
ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa

25/10/2019

22:00

Compra tus entradas

Anticipada

10,31 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

ALBA CARMONA DUO (Flamenc, Barcelona)

Divendres 25 d'octubre | Hora: 22h | Preu: 10€/15€

Web     Facebook     Video "A Tiempo"

Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna.
Ha trepitjat una infinitat d'escenaris juntament artistes amb els quals no ha parat d'aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo, ...
Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent materinidad han provocat en ella la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d'Alba Carmona són moltes. paraules que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera i d'altres que acaben  d'arribar.

Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l'art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.

Alba Carmona veu | Jesús Guerrero guitarra i cors

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información