ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

Ver entradas
ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

ALBA CARMONA DUO a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Problemas técnicos relacionados con los artistas y/o con la sala

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

ALBA CARMONA DUO (Flamenc, Barcelona)

Divendres 25 d'octubre | Hora: 22h | Preu: 10€/15€

Web     Facebook     Video "A Tiempo"

Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna.
Ha trepitjat una infinitat d'escenaris juntament artistes amb els quals no ha parat d'aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo, ...
Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent materinidad han provocat en ella la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d'Alba Carmona són moltes. paraules que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera i d'altres que acaben  d'arribar.

Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l'art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.

Alba Carmona veu | Jesús Guerrero guitarra i cors

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información