Anar es inevitable

Anar es inevitable

Ver entradas
Anar es inevitable

Anar es inevitable

Foment Hortenc. Carrer Alt de Mariner, 15. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

“Anar és inevitable” és una obra de teatre de l’absurd, escrita i dirigida per Mar Nicolás.

Narra la història de set personatges peculiars que es troben enmig del no-res. La situació inicial és confusa per a tots, ja que no es coneixen entre ells, vesteixen igual i sembla que estiguin allà o que hagin anat a parar a aquest lloc pel mateix motiu: anar a un lloc que diuen no trobar.

Les hores aniran passant, les converses sobre la importància d’anar a algun lloc provocaran moments còmics, extravagants i dramàtics. Els set personatges navegaran entre la realitat onírica i la realitat punyent del dia que avança, sense cap claredat, fins a caure la nit.

I serà en el silenci de la nit freda quan intuiran que el lloc que busquen és allà mateix o…. potser ni tan sols existeix.

Anar és inevitable és una història entranyable i confusa ,com la vida mateixa.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 31/01/2021
Enhorabona
Interessant. Ben representada. Bon ritme i interès constant. Contingut per fer reflexionar Dificultats de sonoritat, atès les mascaretes que havien de portar les actrius i els actors
Victoria
2/02/2021
Opinión verificadaAsistió el 31/01/2021
He disfrutado mucho!
Vibrante, emocionante, enigmatica, filosofica, divertida
Pep
1/02/2021
Opinión verificadaAsistió el 31/01/2021
Espectacular!
Anar és inevitable és un regal pels sentits. Visualment espectacular, un lloc de llums i escenografia molt suggeridora. Una selecció musical tremenda, amb peces de John Zorn, Ovidi Montllor entre d'al Leer más res. Un text entre filosòfic, oníric i humorístic genial. I una interpretació de 7 actrius i actors amateurs que han demostrat creure's la història cegament, senzillament espectacular. Gràcies al Foment Hortenc, per potenciar aquest laboratori teatral, entre la creació col·lectiva i el fet artístic comunitari. Mar Nicolàs, autora i directora de la obra ha creat un monstre escènic imparable.
Carles Llacer
1/02/2021
Opinión verificadaAsistió el 31/01/2021
So débil
Faltava elevar el so dels actors, l'audició no era molt bona .
Joan
1/02/2021
Opinión verificadaAsistió el 31/01/2021
Teatre amateur molt interessant.
Teatre de barri amb qualitat , bona posada en escena, vestuaris , bons tècnics. Tot gràcies a la col·laboració i el treball en equip !!!!!!!!!!!! Bona feina
Horta Fem Barri !!!!!!
1/02/2021

¡Compartir!

Organizado por

FOMENT HORTENC

Ver detalles