Anthropos enamorat

Anthropos enamorat

Ver entradas
Anthropos enamorat

Anthropos enamorat

Nau Ivanow. Nau Ivanow- C/Hondures 30 08027. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

SINOPSI

Uns soldats russos acampen en una clariana per passar la nit i decideixen explicar-se històries. Ells mateixos adopten els rols dels diferents personatges, construint davant de l'espectador el relat que reciten els narradors. 

En la primera història, l'ingenu soldat Riàbovitx cau en l'esprial fantasiosa de l'amor imaginat. En la segona, l'esquerp Bélikov balla la dansa de l'amor inesperat. Però, en els dos casos, és amor de debò, o el que la societat els ha volgut fer creure que era amor? 


FITXA TÈCNICA

Textos originals: ANTON TXÈKHOV

Música original: PIOTR ÍLITX TXAIKOVSKI

Direcció i adaptació: ARNAU ABELLA

Ajudant de direcció i producció: IRIS BADIA

Escenografia: ARQUITECTURA DE CONTACTE

Vestuari: ANNA DIGÓN

Coordinació musical: ANDREU SOLDEVILA, JOAN BOIX, CLARA COROMINAS , PAULA JANE, MARC MONTRAVETA, JÚLIA SALA, JAUME SÁNCHEZ, POL SOLÉ, IRIS BADIA, MARTA GRIFELL, MIQUEL SALA, ANDREU SOLDEVILA


INFORMACIÓ:

Idioma: català

Durada: 65 min


LA COMPANYIA

L’Altreatre és una companyia fundada el 2019 a cavall de Barcelona i Solsona. Els seus integrants provenen de diferents disciplines com la música o l’audiovisual. Per això un dels seus principals interessos és la multidisciplinarietat escènica. En destaquen, en segon lloc, l’interès per trobar formes noves d’interacció amb l’espai, la integració de l’escenografia i el públic. Ambdues coses les posen en pràctica amb Anthropos enamorat, la seva primera obra com a companyia.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

7 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 17/10/2020
Molt recomanable
Obra molt ben ambientada amb una música espectacularment ben aconseguida que et permet ficar-te a dins l'obra. Fascinant actuació dels actors i músics, que fan que no vulguis perdre't cap detall de l Leer más obra.
Nataly
20/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 16/10/2020
Cada detall ben cuidat i treballat! Enhorabona!
Se suposa que és una companyia amateur però en l'execució i el resultat no té res a envejar a moltes companyies professionalitzades. L'adaptació del text és molt potent i interessant però sobretot des Leer más acaria la qualitat de l'escenografia, la música en directe, l'atrezzo i la qualitat dels actors. Llàstima que no s'hagi pogut representar més dies!
Eulàlia
18/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 17/10/2020
Fantàstic
Fantàstica obra, molt ben interpretada, tant a nivell teatral com musical. Una companyia teatral molt jove amb un talent impressionant. BRAVO!!!
Dani
18/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 17/10/2020
Anthropos
La música en directe molt especial.
Joel
18/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 17/10/2020
Puesta en escena excelente, sonido mejorable
La puesta en escena me encantó, la combinación musical tanto a nivel de música com de interpretación de los instrumentos dentro y fuera del escenario me gustó mucho. Los cuentos caractarísticos de un Leer más ugar y una época. Lo único mejorable es que a veces no se escuchaban bien las voces de los actores
Tina
18/10/2020
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información