Aquellas que no deben morir - Las Huecas a la Infinita de l'Hospitalet

Aquellas que no deben morir - Las Huecas a la Infinita de l'Hospitalet

Ver entradas
Aquellas que no deben morir - Las Huecas a la Infinita de l'Hospitalet

Aquellas que no deben morir - Las Huecas a la Infinita de l'Hospitalet

La Infinita de l'Hospitalet. Av. del Carrilet, 237 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

*Només entrada anticipada a l'Entradium. Aforament limitat a 20 persones per funció.


Quina era la naturalesa del plor de les dones per la mort de Pàtrocle a la Ilíada, i perquè va existir ''la histèria col·lectiva'' per la mort de Lady Di? On viuen els nostres morts? Necessitem encara imaginar els esperits? Si som aquelles que no han de morir, és perquè som subjectes de ple dret, capaços i en edat productiva? Quin pes té la indústria funerària en l'IBEX-35? Proposem una hipòtesis escènica que jugui amb la vulnerabilitat dels cossos i amb la fragilitat del llenguatge ficcional, recuperant la idea d'ésser-per-a-la mort, en un moment on la institucionalització dels afectes i del mateix procés de traspàs ha arribat al seu màxim paroxisme.


Els assajos d’aquest projecte inèdit de “teatre irregular” i “performance tova” han tingut lloc a La INFINITA en dues fases, van començar la primera el mes d’agost del 2019 i la segona del gener al juny del 2020, interrumpuda per l'estat d'alarma (març 2020). Aquest projecte neix en el marc de la residència de Las Huecas a la INFINITA de l'Hospitalet.
----

LasHuecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com agrupació hem transitat per vàries identitats:
investigadores etnògrafes, banda de punk o dibuixants de fanzine, tot i que som bàsicament quatre actrius i una tècnica. Hem actuat a l’espai públic, en solars alliberats, en teatres, en sales alternatives de concerts i en streamings d’instagram.
Per això és molt important per nosaltres el diàleg entre els marcs de representació i les decisions performàtiques preses. En aquest sentit treballem des del cos biogràfic que es vincula necessàriament amb el cos polític i, per tant, amb la nostra condició de subjecte privilegiat per la tribuna de l’escena. Ens situem per ideologia en el reconeixement de les pròpies condicions materials, apostant per una estètica del distanciament, de l’estranyament del real a partir d’un estar-a-l’escena inestable, exposat a la precarietat del cos i de les seves circumstàncies, exposat al joc obert dels codis teatrals, en el que podríem anomenar poetització del fracàs o performance de la retirada permanent.


Creació: Col·lectiu Las Huecas
Actants: Júlia Barbany, Esmeralda Colette, Núria Coromines, Andrea Pellejero

Tècnica de so i llums: Sofía A. Martori
Composició d’espai sonor: Adrià Girona
Artefactes: Dani García
Ass. processos de dol: Júlia S. Cid, part de Som Provisionals
Ass. funerari: Núria Isern
Producció: Kena Rodríguez
Fotografia: Roc Pont
Agraïments: Llorenç Balaguer, Michael Hart

Projecte coproduït per Las Huecas i La Infinita de l'Hospitalet amb l'ajuda del Districte Cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 28/06/2020
Brutal, maravilloso
Quiero más!
Mai
29/06/2020
Opinión verificadaAsistió el 27/06/2020
.
merece mucho la pena!
Irene
28/06/2020

¡Compartir!

Organizado por

Las Huecas

Ver detalles