ARQUEOLOGIA DEL FUTUR

ARQUEOLOGIA DEL FUTUR

Ver entradas
ARQUEOLOGIA DEL FUTUR

ARQUEOLOGIA DEL FUTUR

Espai nyamnyam . Carrer Can Caló 38, Mieres 17830. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Arqueologies del futur
Divendres 20 d’agost de 12 h a 19 h Espai nyamnyam, Mieres 

Allí donde no estamos - Arts en viu de Monte Isla

[SHELTER] - Videocreació de Lúa Coderch

Dinar a càrrec de nyamnyam

Tiranosauros Rex, cafetera y señor con chistera
Sessió d’escolta sota la noguera de Uriel Ireland

Partint del treball ‘Allí donde no estamos’ de la companyia Monte Isla, proposem una jornada al voltant de les arqueologies del futur. ‘Allí donde no estamos’ convida a l'observador a contemplar el paisatge de les restes de la nostra civilització. Un paisatge de coses i espais que tenen veu pròpia. La vida més enllà de l'ésser humà, una deslocalització del punt de vista en un lloc fictici sense persones, però que correspon a una realitat existent en l'horitzó del paradigma del pensament actual. L'acció dramàtica de la peça no té lloc en l'espai escènic sinó en qui l'observa per tal que la mirada d'aquest espectador formi part del contingut.

Aquesta peça s’expandirà en el temps i l’espai a través de la sessió d’escolta sota la noguera proposada per Uriel Ireland. A partir de la investigació portada a terme en relació amb la peça ‘Allí donde no estamos’, es proposa una sessió que explora com el so transforma l’espai que observem. Els materials sonors seran revisitats des de una nova perspectiva, afegint capes que creen dinàmiques espacials a partir de la composició de so en temps real.

Proposem posar en diàleg el cos de treball de ‘Allí donde no estamos’ amb la videocreació SHELTER de Lúa Coderch, on observem com l'activitat humana produeix una agregació física d'empremtes, documents i objectes. Abans que aquesta agregació s'estructuri i s'organitzi, la construcció és molt més precària, similar a la d'un refugi a la natura construïda per sobreviure durant una nit, o similar a un gest efímer o una paraula. La peça consisteix en una breu correspondència videogràfica en què la construcció d’aquests refugis està sent utilitzada com a excusa per a iniciar una conversa. 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/08/2021
Allí donde no estamos
Un trabajo excelente de una compañía que con escasos medios ha trasladado literalmente un escenario cerca del público.
Chema
21/08/2021

¡Compartir!

Organizado por

Associacio cultural nyamnyam

Ver detalles