Ascensor para el cadalso (Cicle NU)

Ascensor para el cadalso (Cicle NU)

Ver entradas
Ascensor para el cadalso (Cicle NU)

Ascensor para el cadalso (Cicle NU)

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Julien Tavernier, heroi de la guerra d'Indoxina, treballa per a l'industrial Simon Carala, i és l'amant de la seva esposa, Florence. Per poder viure junts, els amants decideixen matar el marit de manera que sembli un suïcidi, però passa una cosa que no estava prevista i tot acabarà complicant-se més del que es pensaven inicialment.

Es tracta d’una experiència absolutament determinant per a la música futura del trompetista Miles Davis, perquè va significar una mena de descoberta associada a l’expressivitat de la sordina Harmon. La banda sonora de Davis, va ser enregistrada una matinada de desembre de 1957, en una sessió gairebé improvisada mentre els músics visualitzaven fragments del film.

Després de la sessió hi haurà un tast a càrrec de Joan Rubió.

Sessió organitzada per Jazz Club Vilafranca en el marc del Cicle NU (Cicle de música i vins de mínima intervenció), amb el suport de Cineclub Vilafranca. Els socis d’ambdues entitats tenen accés gratuït. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 18/05/2022
Muy bien estructurada
Imagenes y musica a gran altura
Josep
19/05/2022

¡Compartir!

Organizado por

SALA ZAZIE

Ver detalles