Azul i Reïna a l'Heliogàbal

Azul i Reïna a l'Heliogàbal

Ver entradas
Azul i Reïna a l'Heliogàbal

Azul i Reïna a l'Heliogàbal

Heliogàbal. C/ de Ramón y Cajal, 80. Ver mapa

17/02/2023

21:00

Compra tus entradas

General

10,00 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

T'has preguntat mai com seria la vida vista a través d'un calidoscopi? Això és el que vol transmetre Azul, el projecte musical d'Oriol Brunet. Agafar allò antic i donar-li una nova vida, com un artesà del pop.

L'octubre de 2022 va publicar el seu disc de debut, titulat "Motion is Emotion", format per 9 cançons cantades en anglès i una en català, gravades i mesclades pel mateix Oriol juntament amb Pol Folguera (Diamante Negro). Referències clàssiques dels anys 60 com The Beatles o Harry Nilsson a la veu i la producció es barregen amb els sons californians d'Allah-Las, l'actitud visceral dels australians King Gizzard & the Lizard Wizard i el punt naïf de Babe Rainbow.

En aquest àlbum, abraça la psicodèlia mediterrània i fa referència a les coses fetes a mà, el viure tranquil i la contemplació i pausa. Azul és un estiu al poble on sembla que el temps s'aturi, on reconnectes amb tu mateix i et deixes portar pels dies que s'allarguen fins tard.

--

Reïna és un grup de pop de Manacor (Mallorca) afincat a Barcelona. El setembre de 2021 van publicar Arts Marcials, el seu primer llarga durada, produït per Lluís Cabot (Da Souza, Beach Beach). El disc està format per una desena de cançons que beuen de la prolífica escena que s'ha anat establint i consolidant durant els darrers anys a Mallorca. Després de presentar-lo arreu de Catalunya i Mallorca, han aturat uns mesos per preparar el seu segon treball amb Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig), on segueixen treballant un pop melòdic amb cançons d’amor i de desamor. Dia 17 de febrer a l’Heliogàbal presentaran les cançons del primer disc i mostraran algun tast de les cançons noves.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Bankrobber

Ver detalles