BachSession - Concerts Llançament Bach 5.0.

BachSession - Concerts Llançament Bach 5.0.

Ver entradas
BachSession - Concerts Llançament Bach 5.0.

BachSession - Concerts Llançament Bach 5.0.

Monestir de Sant Cugat. Plaça d'Octavià, s/n, 08172. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Programa


Cantata BWV 56: Ich will den Kreuzstab gerne tragen (Portaré la creu content) 23’

Cantata BWV 140: Wachet auf! Ruft uns die Stimme (Desperteu! Ens crida la veu) 30’

Direcció: Patrick Valls, Orquestra de la Bach Camerata.

Orfeó Gracienc, director: Pablo Larraz

Solistes: Maria Pitarch, Pablo Larraz, Lluís Arratia


Sinopsi

En aquest primer concert volem donar a conèixer la visió de Johann Sebastian Bach sobre la relació entre la humanitat i Déu. Com a Kantor a la Thomaskirche de Leipzig, Bach tenia la imposició d’escriure cantates sacres setmanalment, explorant les diverses temàtiques que ofereix l’ofici luterà al llarg de l’any. En les setmanes que precedeixen a l’Advent (un temps de preparació per Nadal) la liturgia explora aquesta relació entre l’ésser humà i la divinitat en una evolució que ens mena de la foscor dels grans problemes que acompanyen la nostra vida a la alegria i esperança de la vida.

Les dues cantates escollides per al nostre primer concert representen els dos extrems d’aquesta evolució. Meditarem en la primera cantata del programa sobre el patiment, sobre el pes de la vida i com la fe en la promesa en el més enllà ajuda els cristians a fer camí, transformant així la por a la mort en esperança. La segona cantata del programa presenta l’altre cara de la moneda: l’alegria dels moments feliços, de la festa on el text bíblic presenta un símil entre el matrimoni i la relació de Jesús amb l’ànima humana, presentant al Crist com el nuvi i l’ànima del creient, la núvia. Bach sublima els textos amb el seu llenguatge musical acompanyant cada paraula amb música per extreure’n el profund significat.

La Bach Camerata ofereix aquest concert el primer cap de setmana de Novembre per fer viure al públic la preparació de l’Advent, ocasió per la qual aquestes cantates han estat pensades. Per a una millor comprensió de les obres programades, s’oferirà una presentació mostrant la dimensió espiritual que fonamenta aquestes obres i com la genialitat creadora del mestre alemany la sublima musicalment.

-------

Associació Cultural Bach Camerata de Catalunya

C/ Padilla 155 | 08013

Barcelona, Espanya

Website: https://www.bachcamerata.org/

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

8 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 4/11/2022
Concierto mejorable
Condiciones sonoras del espacio: deficientes Orquesta: Faltan ensayos repetidos para que adquiera conjunción, luminosidad y brillo Coros: Excelentes Solistas: Masculino, voz escasa y poca modulació Leer más . Femenina: bastante aceptable ,
Fernando: Concierto Mejorable
7/11/2022
Opinión verificadaAsistió el 4/11/2022
Todo estupendo
El espectáculo me encanto
Jose Carnero
7/11/2022
Opinión verificadaAsistió el 4/11/2022
Va estar genial!!!
Gran qualitat, molt bon repertori i entorn fabulós.
Jordi
6/11/2022
Opinión verificadaAsistió el 4/11/2022
Un viernes especial !
Agradecida a la organización del evento que nos permitió disfrutar de la música de Bach con tan buenos músicos, del coro y de excelentes solistas
María Te
5/11/2022
Opinión verificadaAsistió el 4/11/2022
Magnífico
Espléndido escenario en el Monestir de Sant Cugat, magnífica puesta en escena, presentación y calidad de las piezas y músicos. El único inconveniente, es que al no ser un auditorio, desde atrás de la Leer más iglesia no se veían muy bien los músicos.
Gerardo
5/11/2022
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Bach Camerata

Ver detalles