BLOWFUSE + TAÜTS RitualTour2019 a La Jazz Cava Vic

BLOWFUSE + TAÜTS RitualTour2019 a La Jazz Cava Vic

Ver entradas
BLOWFUSE + TAÜTS RitualTour2019 a La Jazz Cava Vic

BLOWFUSE + TAÜTS RitualTour2019 a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Divendres 12 d'abrili BLOWFUSE + TAÜTS (Punk-rock, RitualTour2019) | Hora: 22h | Preu: 12€/9€


BLOWFUSE
Web     Facebook

Blowfuse presentarà el seu nou treball a la gira RitualTour2019, un disc titulat "Daily Ritual" publicat el 8 de febrer de 2019.

Influenciats per l'onada de punk rock dels anys 80 i 90, i marcats potencialment pel skateboarding, Blowfuse crea un estil únic, barrejant l'agressivitat del hardcore punk, les enganxoses melodies del punk rock dels noranta, els potents riffs del rock més clàssic i, les seves ja distintives, àcides i paranoiques lletres.

TAÜTS
Bandcamp

De l'escena vigatana, que no és poca. S'ajunten 3 paios de diferents classes socials i musicals, amb l'intenció o no de fer alguna cosa en aquesta trista ciutat.

Provinents del punk i el hardcore, han sabut esmorteir la velocitat, per donar-li un caire més emocional i més íntim, on ens obren els seus cors i les seves vivències personals. Sempre fidels al Punk-rock, els seus temes s'enllacen entre ells amb dinamisme suficient per  mantenir-los  interessants però sense deixar l'essència de la contundència.

Tot això queda reflectit en el seu primer cd: Romàntics de la desgràcia.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 12/04/2019
Brutal
Mai decepcionen, una passada!!!!
K
13/04/2019

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información