Caçatió Pont del Diable

Caçatió Pont del Diable

Ver entradas
Caçatió Pont del Diable

Caçatió Pont del Diable

Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Pont del Diable. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

.Famílies boniques! Ens han xerrat que, un any més, el nostra estimada Tiona arribarà a Tarragona el dilluns 6 de desembre acompanyada d’altres tions i tiones, a un dels boscos més emblemàtics de la nostra ciutat: el del Pont del Diable! Tenim moltíssimes ganes de veure’ls a tots!

Durant tota l’activitat haureu de tenir presents les mesures de seguretat recomanades: mans netes, distància de seguretat amb altres persones i mascareta!

Us expliquem la dinàmica del dia:

1. Totes les famílies interessades a buscar la Tiona de Tecletes i el seu propi tronc de Nadal ens trobarem a les 11h. del matí el dilluns 6 de desembre a l’aparcament del Pont del Diable. Els portadors oficials dels tions duran les bèsties al maleter del cotxe ben camuflades. El tió de cada casa ha de portar un collaret amb la foto o el nom dels infants d’aquella casa perquè els petits el puguin reconèixer ràpidament.

2. Mentre un equip de pares i mares s’endinsa al bosc amb la canalla per fer un petit taller on confeccionarem les súperulleres màgiques de buscar tions i la canya de pescar, un altre equip d’adults s’endinsarà a una altra part del bosc per amagar (ben amagades) les bèsties.

3. Després, ens reunirem tots i totes a la zona del taller i quan tinguem les ulleres i la canya de pescar ben acabades, procedirem a la recerca dels tions i tiones, i la Tiona de Tecletes!

4. Quan els haguem trobat a tots, toca VERMUT SOLIDARI per recuperar forces. Tot el que recaptem amb el vermut i l’activitat es destinarà a la Marató de Tv3, que enguany celebra 30 anys i que posa en el punt de mira en els problemes de salut mental.

5. OPCIONAL: A banda, per a qui es vulgui quedar a dinar, el guardià del Pont del Diable, en Sebastiano, ens ofereix un preu tancat per un menú que ens farà entrar en calor.

El menú és el següent:

Adults: Truita de verdures + llonganissa amb fesols + postres + beguda

Nens: Pasta amb tomàquet i llonganissa + postres + beguda

*Una beguda per persona: vi (blanc o negre), aigua, most blanc, coca-cola, cervesa i Trina. A partir de la segona beguda, 2€ per refresc.

*Preu: 10€ per persona

IMPORTANT:

És una activitat oberta a tothom! Enguany té dues modalitats:

OPCIÓ 1: ACTIVITAT CAÇATIÓ I VERMUT: 5 euros per a les famílies sòcies de Tecletes / 10 euros per a les famílies no sòcies.

OPCIÓ 2: ACTIVITAT CAÇATIÓ + VERMUT+ DINAR: 5 euros per a les famílies sòcies de Tecletes / 10 euros per a les famílies no sòcies + 10 euros/persona per dinar.

Inscriviu-vos a partir del dilluns 29 de novembre i trieu l’opció ajustada al vostre grup bombolla, segons si sou socis o no, i si us quedeu a dinar o no.

Inscripcions (a partir del dilluns 29 de novembre)

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Tecletes Associació de mares de Tarragona

Ver detalles