CCC#33_Norberto LLopis

CCC#33_Norberto LLopis

Ver entradas
CCC#33_Norberto LLopis

CCC#33_Norberto LLopis

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Càpsules de Creació en Cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir de manera confortable i distesa la seva pràctica artística, l'estat actual dels seus projectes, les matèries i qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball. Mostres informals, presentacions amb diferents nivells d'exposició, sessions obertes d'estudi, projeccions, converses i altres dispositius per descobrir l'interior dels processos de creació.

Divendres 18 de desembre de 2020, a les 20h, l'artista en residencia Norberto Llopis compartirà el seu projecte No/Blanco.

Entrada lliure amb aforament limitat.

Imprescindible obtenir una Entrada.

A occident es tendeix a entendre la significació, l'acció i el canvi des de la perspectiva del traç, des de la perspectiva de la figura. Tot canvi depèn d'un acte, d'un personatge que actua, d'una figura o heroi que opera un canvi. En NO / BLANC ens agradaria investigar com podria donar-se la significació, l'acció i el canvi des de la perspectiva de la superfície d'inscripció. Des d'aquesta perspectiva les coses succeeixen gairebé sense passar, més que un canvi patent de les figures que posem sobre l'espai, es tractaria d'un desplaçament en la superfície, una esllavissada del pla sobre el qual la figura es fa visible, aquest desplaçament és en certa manera un succés invisible. Com si s'operés un crim blanc, un assassinat invisible, un homicidi de fons, un assassinat sense assassí ni cadàver.

La peça ja ha tingut un primer període de recerca en què es va treballar els elements visuals de l'obra, en la nostra residència a la caldera voldríem treballar a fons la part de moviment i intentar donar forma a una peça acabada amb tots els seus elements.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 18/12/2020
la caldera mola norbeto mola
eso
Marcv
20/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 18/12/2020
Fabuloso
Entretenido
Anna
19/12/2020

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información