Concert de Guitarres 2022

Concert de Guitarres 2022

Ver entradas
Concert de Guitarres 2022

Concert de Guitarres 2022

Foment Hortenc. Carrer Alt de Mariner, 15. Ver mapa

10/07/2022

18:00

Compra tus entradas

Soci Foment

12,00 €

No Soci

15,00 €

Soci Lluïsos Horta

12,00 €

Menors d'edat Escola de Teatre

5,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.
Total 0,00 €

Descripción

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona torna al Foment amb el concert del 2022, acompanyada aquesta vegada de l’Orquestra de Cambra de Guitarres de Praga.

Ja fa mes de 30 anys, el fundador i director de l''Orquestra de Guitarres de Barcelona, Sergi Vicente, va empendre una experiència pedagògica que, amb el temps, s’ha convertit en un gran projecte professional. Pioners en el aquest gènere, s’han consolidat com a una referència per a totas les orquestres de guitarras del mon.

Aquesta original formació orquestral, fruit d’un constant treball d’investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat més de 800 actuacions, interpretant un ampli repertori que inclou obres de compositors de tots els periodes musicals.

L’Orquestra de Guitarres de Cambra de Praga (PKKO) va ser fundada en el canvi de mil·lenni pel mestre i director d’orquestra Vladimír Novotný. A poc a poc, ha crescut fins a convertir-se en uns vint entusiastes de la guitarra en l’actualitat, que han tingut diversos èxits en concursos d’escoles d’art o fins i tot es guanyen la vida amb la música.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

FOMENT HORTENC

Ver detalles