Concert Mutuo Galería Martín Puig

Concert Mutuo Galería Martín Puig

Ver entradas
Concert Mutuo Galería Martín Puig

Concert Mutuo Galería Martín Puig

Mutuo Galería. Carrer de Méndez Núñez, 7, 08003 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Martín Puig es fa càrrec, amb el seu primer single "Llamps i Trons", a rendir homenatge al poder de les grans decisions. Recau però, en el paper fonamental dels records, les emocions, els sentiments i les petites realitats. Llamps i trons relata el moment on has de donar aquests pas, i alhora et qüestiona com ho has de fer.

El primer single esdevé una cançó pop que mira de reüll a l'indie més easy-loving. Produïda i mesclada a càrrec de Vitu Valera amb la idea creativa del Bedroom studio i el DIY, de potència el món sonor i creatiu d'una identitat musical i artística.

El llançament d'aquest single està acompanyat del videoclip on es pretén donar ubicació, imatge i narració a una de les incògnites que ens presenta la vida. Serà suficient per ser feliç? Serà suficient per superar l'angoixa? Serà suficient deixar de sobre pensar...?


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 23/07/2021
¡Brutal!
Un genio
Marc
24/07/2021
Opinión verificadaAsistió el 23/07/2021
Magico!
Todo muy bonito. Los músicos muy buenos!
Lara
24/07/2021

¡Compartir!

Organizado por

Martín Puig

Ver detalles