Cris Juanico - M'enroca a Montesquiu

Cris Juanico - M'enroca a Montesquiu

Ver entradas
Cris Juanico - M'enroca a Montesquiu

Cris Juanico - M'enroca a Montesquiu

El Xiringuitu . Carrer de la Plaçola s/n (piscina municipal). Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Cris Juanico presenta M'ENROCA, el nou EP de 4 cançons de nova creació: "El teu encant", "La vida no és gens fàcil", "Quan és de nit" - a partir d'un poema de Toni Català - i "Dies d'hivern". El disc físic inclou 5 bonus track. 


Segons el DCVB, el verb ENROCAR significa "Enganxar amb una roca (or., occ., val., bal.). Enganxar un ham o altre ormeig de pescar amb les roques del fons o de la vorera.


A M'ENROCA hi reconeixerem la pertinença del músic al lloc on viu (la roca anomenada Menorca), l'arrelament I la seva integració en l'entorn, i podrem confirmar com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració. De fet, a les cançons de M'ENROCA, l'artista ens descriu com el què hi viu, ho viu així per tot el que l'envolta. El fil conductor deixa de ser el mateix artista. Ara ho és el lloc on està enrocat. L'ordre preferent en la creació s'inverteix i el resultat és sorprenent: de fer cançons inspirades amb el que el rodeja, l'artista passa a ser-ne part. L'entorn deixa de ser circumstancial i adquireix el protagonisme en la creació. Mentre ens ho descriu i canta, podem sentir com les cançons en són part principal i hi descobrim una inspiració artística que ens confirma com espai i persones es fonen en una sola cosa, són un. És la simbiosi total entre artista i hàbitat. És ser.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 6/05/2023
Cris Juanico
Com sempre va està increïble
Núria
13/05/2023
Opinión verificadaAsistió el 6/05/2023
Un vespre per recordar
Senzillesa, sensibilitat i professionalitat, que transporta a temps passats, descobrint sempre noves sensacions. Gracis per aquest concert de petit format.
Nuri
12/05/2023
Opinión verificadaAsistió el 6/05/2023
Genial
Ens a encantat, com cada vegada! Gràcies
Ari
7/05/2023

¡Compartir!

Organizado por

AUMON PRODUCCIONS

Ver detalles