CURS D'ABLETON LIVE amb Judit K

CURS D'ABLETON LIVE amb Judit K

Ver entradas
CURS D'ABLETON LIVE amb Judit K

CURS D'ABLETON LIVE amb Judit K

Terrassa. Terrassa . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

CADA DIMECRES DES DEL 02 DE FEBRER FINS EL 23 DE FEBRER (4 SESSIONS)

PREU: 40€

Horari: Dimecres, del 02 de Febrer al 23 Febrer de 19:00 a 21:00.

Professora: Judit K.

Lloc: El Vapor, C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Grups reduïts de 10 alumnes màxim

Ser major de 16 anys.

Requisits: Portàtil amb Ableton Live instal·lat (de la versió 9 en endavant), headphones.

·Introducció a la producció musical.

Aprendrem nocions bàsiques de producció i composició que ens ajudaran a estructurar les nostres cançons, bases, remixes, mashups… Quins són els elements bàsics que necessitem per crear una cançó? Com els ubicarem dins la mescla? Quin espai ocupa un DAW com Ableton en el procés de producció musical? Aquesta sessió serà més teòrica que pràctica, però és fonamental arrencar el curs assentant aquesta base.

·Ableton Live com a eina de Producció Musical.

Podem produïr música a nivell professional només amb Ableton Live? Veurem quines virtuds té Ableton Live i també les seves mancançes a l’hora de produïr música en estudi. Posarem en pràctica el que hem observat en els nostres propis ordinadors.

·Ableton Live com a eina de directes.

Com podem fer servir Ableton per estructurar un espectacle en directe? Aprendrem com crear i millorar sessions de directe, aprenent múltiples recursos tant en la Session View com en l’Arrangement View. Veurem exemples amb i sense hardware extern. Farem un tour de l’Ableton Push i veurem també alternatives més econòmiques. Marxarem a casa amb deures de cara a la següent sessió .

·A fer soroll!

Dedicarem la sessió a compartir el que cadascú haurà fet a casa seva amb els coneixements adquirits i amb un petit encàrrec que la professora ens haurà fet en la sessió anterior. Aprendrem de les propostes de tothom, tot veient que en producció musical mai hi ha una única resposta a qualsevol dilema.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Casa de la Música de Terrassa

Ver detalles