Dins del cor

Dins del cor

Ver entradas
Dins del cor

Dins del cor

Porta4. Carrer Martí 18. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Mesura adoptada per la crisis del COVID-19. Desitgem recuperar aviat la nostra activitat i comptar un altre cop amb la vostra presència en aquest Teatre!

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Dins del Cor d'Ada Cusidó


Duració: 35 minuts

Gènere: Titelles i musical

Recomanat: d' 1 a 3 anys


Sinopsi


Quan surt el sol, estenem la roba al balcó, perquè s’eixugui amb el vent suau.

Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com son: En Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva grossa cua; en Nicolau que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda, el bromista Cuc Maluc que t’agafarà el nas i se l’amagarà a la butxaca, la presumida Filomena, mandrosa, poruga, i fina com les flors!!!

Tots feliços compartim estones, juguem a pilota, saltem i ballem…però…qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l’ha vist mai…només surt…quan tothom dorm!! psssssttttttttt………..que es desperta!!!

Un conte dolç, sobre l’amistat i la companyia.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Porta4

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información