Docents&Friend's

Docents&Friend's

Ver entradas
Docents&Friend's

Docents&Friend's

ca s'hereu. Carrer de Elisa servera 1. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Ja està, podeu fer un alè: hem acabat el curs. Sí, el dia que pareixia no arribar mai, per fi, ha arribat.  

Per això, un grup de professors -que es vol mantenir en l'anonimat- ha mogut fils per organitzar una festa de fi de curs on tots/es poguem celebrar el començament de l'estiu i treure tot l'estrès acumulat al llarg de l'any ballant i cantant fins que el cos aguanti (ja tenim una edat, però encara podem sorprendre; i molt! ).


És un plaer presentar-vos "Docents 'n' Friends", un tardeo (18:00h - 02:00h) per a tota la comunitat educativa (personal docent/no docent i amics), com bé diu el nom; que es durà a terme a Ca s'Hereu -Son Servera. Hi haurà molta música, molt de beure i menjar, perquè no perdis forces i puguis continuar sense excusa.


Un esdeveniment així comporta moltes despeses, o sigui que per poder assistir al mateix s'haurà de pagar una entrada. Aquesta costarà 10,50€/12,50€/14,50€ en funció del moment en que l'adquireixis (com abans, més barata), i, amb la mateixa, vos entrarà una consumició. 

És important que sapigueu que 2€ de cada entrada aniran destinats a l'associació 'Som Capaços' per tal d'ajudar-los econòmicament, per poc que sigui. La resta anirà destinat a cobrir la música. Oh, la música. Tenim preparats tres deejays i un grup de versions perquè pogueu gaudir, ballar i cantar amb els millors clàssics/hits de tots els temps, des dels 70s fins els 00s (reggaetón, més bé poc ). Els encarregats d'amenitzar la vetllada seran Lluis Dj, Martini Boys, Dj Fran2 i Dj Titi; en aquest ordre. Serà a partir de les 20:30h/21:00h quan podreu omplir la panxa i 'fer paret' per poder aguantar fins al 'cierre' de la festa (tan sols apte pels més valents).


T'ho perdràs? Nosaltres no ho faríem.


See you there!


#PagaConselleria


PD. Prohibida l'entrada a menors de 21 anys.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

7 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 1/07/2022
No estuvo mal
Faltó gente, tal vez el sábado hubiera tenido mejor acogida ya que el 30 hubo comidas y cenas de final de curso
Penélope
3/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/07/2022
Muy divertido! Volveré
Bien organizado en un lugar y ambiente muy agradable y divertido.estuvo genial! Para cuando la proxima?
Ana María
3/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/07/2022
Molt bona festa
Bona musica i bon ambient, només una pega, insuficiència de menjar.
Maria
2/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/07/2022
Perfecte
Perfecte tot
Isabel
2/07/2022
Opinión verificadaAsistió el 1/07/2022
Solamente es para docents
Buena organización con muy buen ambiente. El lugar, immejorable. Sin embargo, se trata de una fiesta para docentes que han compartido un buen curso académico juntos. Las parejas y amigos que no son Leer más ocentes se pueden sentir muy desubicadas. Por tanto, yo cambiaría el título a "docents friends".
Toni
2/07/2022
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Marc Dalmau Pascual

Ver detalles