DONALLOP en Zaragoza - Sala Creedence

DONALLOP en Zaragoza - Sala Creedence

Ver entradas
DONALLOP en Zaragoza - Sala Creedence

DONALLOP en Zaragoza - Sala Creedence

SALA CREEDENCE. Plaza San Lamberto Nº3.. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

DONALLOP és el projecte artístic de Joana Pol i Pere Bestard. L’any 2023 es compliran deu anys de la sortida del seu primer treball discogràfic, l’EP auto-editat, Veus que vius. La seva primera aventura musical fou la realització d’una gira internacional autogestionada amb concerts a ciutats com Barcelona, València, Palma, Girona, Bordeus, Marsella o Gènova. Des dels primers compassos ja es podia intuir la singularitat i el tarannà inclassificable del grup.

En aquest quasi deu anys de vida artística han encadenat deu gires consecutives, múltiples canvis de formació o d’estil, i editat cinc treballs discogràfics: Veus que vius (2013) , els tres llargs d’estudi #Milestones (2014), Misteris de sa vida (2016) i Crisàlide (2019), el darrer EP Cara a cara (2021) i varis senzills Tots els motors (2020) i Saladina (2021). La transformació ha estat allò immutable.

Aquesta primavera de 2022 presenten el seu darrer EP amb nou espectacle per a sales, teatres i auditoris. Abans de continuar anem al principi de tot això, a l’era pre-covid, la primavera de fa tres anys, quan DONALLOP acabava d’editar Crisàlide amb el segell català Satélite K i recorria l’AP-7 de punta a punta. El seu tercer àlbum fou una mena de presagi del que viuríem aquests darrers anys de pandèmia amb la intensificació de la vida digital. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

SALA CREEDENCE - Asociación La Bóveda CulturalMedia

Ver detalles