'El Gran Tornado' de Lara Brown

'El Gran Tornado' de Lara Brown

Ver entradas
'El Gran Tornado' de Lara Brown

'El Gran Tornado' de Lara Brown

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Els artistes no fem obra. Inventem pràctiques. Segles d'explotació que van fetitxitzar i mercantilitzar la nostra activitat i alienar les nostres subjectivitats als dispositius de poder de la cultura i el mercat. L´obra és secundària al´activitat artística que fem. El que fem és inventar pràctiques sensibles. Aquestes pràctiques són modes d‟ús i protocols d‟experimentació de l‟espai, del temps, dels òrgans corporals, del moviment, de la percepció.


Silvio Lang, Manifiesto de la práctica escénica, capítol inclòs a l'antologia El tiempo es lo único que tenemos, compilada per Bárbara Hang i Agustina Muñoz.


Tornen Els Tornados


Que mai se'n van anar perquè hi són tot el temps, passejant per les parets de la Caldera. Però aquest dia els deixem el seu espai i temps per fer-los públics.


S'han anomenat Tornados dins d'aquest BRUTAL el conjunt d'aquestes estratègies per superviure que passegen i es regiren al voltant de l'obra/de la peça/del projecte. Que de vegades semblen invisibles, que ens sostenen de manera constant, que ens fan perdre la noció de principi i fi.

Aquestes estratègies que també s'anomenen pràctiques artístiques.

Això que fem encara que no hàgim de fer alguna cosa concreta.


El Gran Tornado ens convida a passejar per les estratègies d'algunes residents que han habitat La Caldera en algun moment i algunes convidades de fora també, que ens acompanyin durant aquesta jornada de tarda del dia 25.


Ens enfilarem a una plataforma que ens mourà durant una estona on els llocs brollaran.


A una síl·laba melismàtica ens enfilarem, on el temps s'obri i es descomposi i es recompongui i vibri les vegades que vulgui abans de passar a la síl·laba següent. S'il·luminarà amb llanternes allò gairebé ocult que s'ha quedat impregnant les parets dels estudis i dels passadissos.

Escoltant les pedres que ho van absorbir tot.

És qüestió de fe, això sempre es va saber.


Participen:


Rosa Romero

Jose Velasco

Adrián Vega

Jonàs de Murias

Victor Colmenero


I més...

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles