El mal de la joventut

El mal de la joventut

Ver entradas
El mal de la joventut

El mal de la joventut

Foment Hortenc. Carrer Alt de Mariner, 15. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

EL MAL DE LA JOVENTUT de Ferdinand Bruckner

Una colla de joves estudiants de medicina conviuen en una residència d’estudiants del Berlín de finals dels anys 20, en un ambient marcat per les seqüeles de la I Guerra Mundial i pels inicis del nazisme. Tots ells viuen la seva joventut com una època de tensió dramàtica, entre una infantesa que no tornarà i una vida com a adults marcada per la incertesa, la frustració i la inexcusable submissió als convencionalismes socials. Tots ells assumiran que la joventut és una malaltia que cal passar, però de la qual potser no tothom es cura.

Aquests joves talents provinents de l'escola de teatre del Foment Hortenc presenten aquest drama de la mà de'n Pere Puértolas, director i adaptador del text de Ferdinand Bruckner estrenada l'any 1926.

Octubre 19 i 20

dissabtes 21h, diumenges 18h

Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)

www.fomenthortenc.cat

Venda d’entrades presencial els dies 8, 10, 15 i 17 d’octubre de 19 a 21h i abans de cada representació al Bar del Foment. Venda online a partir del 8 d’octubre. Preus socis 9€ i no socis 12€ 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

FOMENT HORTENC

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información