El petit de Cal Eril. Nits musicals als Pins, Vilada

El petit de Cal Eril. Nits musicals als Pins, Vilada

Ver entradas
El petit de Cal Eril. Nits musicals als Pins, Vilada

El petit de Cal Eril. Nits musicals als Pins, Vilada

Pins del Metge. Pins del Metge. Ver mapa

12/08/2022

22:00

Compra tus entradas

General

8,14 €

Menors de 12 anys

0,00 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Suau com quan una espasa roent s’enfosa dins la neu, El Petit de Cal Eril s’ha consolidat com un nom clau de l’escena musica de l’última dècada. Amb un discurs únic i poc complaent ha aconseguit fidelitzar i guanyar nou públic a cada disc, dilant així un discurs propi i intransferible. A Vilada ens presentarà el seu vuitè disc, “NSCALH”, sigles que amaguen la frase “No sabràs com acabarà la histporia”

Una oportunitat única d’escoltar un dels artistes del moment en un ambient íntim i en un marc incomparable.

El preu de l'entrada és de 8€ (més despeses de gestió per entrada). Hi ha la possibilitat de comprar un abonament pels 4 concerts per 20€ (més despeses de gestió per entrada).

Nits als Pins, és una proposta cultural de l’Ajuntament de Vilada que tindrà lloc els caps de setmana d’agost, centrat en dues ubicacions, al Parc dels Pins del Metge que acollirà les propostes musicals i el Parc dels Gronxadors, on tindran lloc les nits de cinema a la fresca.

El Parc dels Pins és un indret emblemàtic a tocar del poble on temps enrere els pacients del doctor Soler es recuperaven de les seves malalties de pit respirant aire pur i gaudint del contacte amb la natura. Convertit en un espai natural públic, la programació cultural serà la recepta perfecte per recuperar l’alegria de les nits d’estiu. Per altra banda, el Parc dels Gronxadors, que ja acull les sessions de cinema a la fresca durant el mes de juliol, ampliarà la seva programació tot el mes d’agost recuperant clàssics familiars.

Es tracta d’un projecte multidisciplinar que ens convida a escoltar, ballar i gaudir dels productes locals alhora que potencia la descoberta de nous artistes. La programació te en compte la relació amb l’entorn, afavorint la interacció entre un públic intergeneracional i donant valor al territori i els seus productes, garantint l’equilibri necessari entre els residents habituals i els visitants.

Nits als Pins s’inaugurarà el primer cap de setmana d’agost amb una programació que ens convida a (re)descobrir el nostre paisatge a través d’ activitats diürnes relacionades amb la natura i nits de música i cinema.- El programa s’estendrà durant tots els caps de setmana del mes-

Els vespres de divendres estaran dedicats a les descobertes musicals, amb una selecció acurada dels artistes emergents més rellevants del nostre país Els dissabtes, per altre banda, el Parc dels Gronxadors continuarà amb la programació de cinema, amb un cicle pensat per gaudir en família.

La programació musical està pensada tenint en compte l’entorn on es desenvolupa, maridant música i paisatge. Propostes sonores magnètiques i envolvents en clau intimista, amb una clara presència femenina i representació de les noves veus del pop català.

Tots els concerts es faran a les 22 h però es convida el públic a accedir a l’espai abans. Hi haurà servei de bar i food-trucks amb productes locals per poder sopar a la fresca i agafar forces per ballar sota les estrelles.

En cas de pluja el concert es farà al Local Cultural Carme CireraEn este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament de Vilada

Ver detalles