El secreto de las abejas

El secreto de las abejas

Ver entradas
El secreto de las abejas

El secreto de las abejas

SALA ZAZIE. Rambla de Nostra Senyora, Villafranca del Panadés, España. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

El secreto de las abejas

Escòcia. Als anys 50 la doctora Jean Markham (Anna Paquin) torna a la petita ciutat que va abandonar quan era adolescent per fer-se càrrec de la consulta mèdica del seu difunt pare. Quan el petit Charlie (Gregor Selkirk) té una baralla al pati de l'escola i va a la seva consulta, ella el convida a visitar les arnes del seu jardí i l'ànima a explicar els seus secrets a les abelles, com feia ella de nena. 

La nova amistat entre el nen i la doctora porta a la seva mare Lydia (Holliday Grainger), al món de Jean. Inesperadament les dues dones se senten atretes d'una manera que mai haguessin imaginat. Però aquest secret entre ambdues no pot romandre ocult per sempre. Adaptació de la novel·la homònima de Fiona Shaw.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

SALA ZAZIE

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información