Els Colors de Duke Ellington

Els Colors de Duke Ellington

Ver entradas
Els Colors de Duke Ellington

Els Colors de Duke Ellington

Teatre El Casal. Rambla Monestir. Ver mapa

14/01/2024

18:00

Compra tus entradas

Anticipada

12,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Un artista tan inquiet com Marcel Tomàs torna a sorprendre amb una nova aventura teatral i musical, ara compartida amb la big band del Girona Jazz Project. Els colors de Duke Ellington és una vetllada que ens trasllada al glamur dels elegants clubs nocturns on va triomfar la música d’aquest pioner i geni de la història del jazz.

Un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics.
De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellingnton, presenten un concert teatral, un espectacle còmic i musical, on una Big Band de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic. Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat.

Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.
Un espectacle perquè en gaudeixen tan els amants de la música com els que volen divertir-se amb una posada en escena espectacular.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles