Els Ossos de l'Irlandès

Els Ossos de l'Irlandès

Ver entradas
Els Ossos de l'Irlandès

Els Ossos de l'Irlandès

La Casa del Teatre Nu. Carrer Prats 14. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Una obra sobre el fracàs de l’amistat

Després d’haver produït La lleugeresa i altres cançons i La dona del tercer segona, encarem una nova proposta amb la il·lusió d’estar envoltats d’un equip que s’alimenta no només del talent sinó també de l’amistat. Els vincles personals i les energies que generen són essencials a l’hora d’encarar reptes. En les dues anteriors produccions, la barreja de talent i bona sintonia ha sigut clau per fer assolir els objectius que ens havíem marcat.

Tant La lleugeresa i altres cançons com La dona del tercer segona són espectacles que ens han fet créixer com a companyia, artísticament i humanament.

Ara encetem el projecte de Els ossos de l’irlandès, una obra que, precisament, ens parla de l’amistat, i ho fa centrant-se en el fracàs, en tot allò que les persones arrosseguem i que moltes vegades voldríem enterrar. Els vincles personals poden generar energies molt potents, però també ens poden conduir a territoris que només necessitem oblidar. En aquest espectacle encarem tres homes amb les seves misèries, tres mascles amb el seu horror, tres ànimes amb les seves pors. I ho fem des de la comèdia, una comèdia negra, amarga i a vegades incòmode.

El Llorenç ha demanat a l’Héctor i el Xevi de veure’s un moment. No els ha dit què vol. Però diu que és important. I deu ser-ho, perquè avui plou moltíssim i no ve de gust sortir de casa. Però no es pot esperar precisament perquè avui plou com fa anys que no plovia i, al poble, hi ha rieres disposades a desenterrar secrets que es creien oblidats.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 13/10/2023
Genial!!
Hem passat una bona estona, l'obra es molt bona. Crea una expectació constant.
Laia
16/10/2023
Opinión verificadaAsistió el 14/10/2023
BRUTAL
teatro perfecto i obra maestra
David
15/10/2023

¡Compartir!

Organizado por

La Casa del Teatre Nu

Ver detalles