Empantallados

Empantallados

Ver entradas
Empantallados

Empantallados

Virtual. Virtual. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

UNA GENERACIÓ AMB MOLT DE FUTUR. COM UTILITZAR LES PANTALLES PER A L'ENRIQUIMENT PERSONAL', a càrrec d'EMPANTALLADOS / 25 MAIG 2021 / 19H

En aquest cas, la xerrada va dirigida a preadolescents i infants a punt d'iniciar-se en l'entorn digital o ja iniciats, a partir de 10-12 anys. Com pots fer-ho perquè les pantalles suposin un creixement personal? Agafa el teu smartphone i prepara't per un seguit de recursos pràctics i idees creatives que t'ajudaran a treure profit de la tecnologia.MÒBILS I ALTRES PANTALLES a càrrec d'EMPANTALLADOS / 27 MAIG 2021 / 19H 

Xerrada dirigida a pares i mares d'infants de qualsevol edat. Us amoïna la forta presència que tenen les pantalles en el dia a dia dels vostres fills i filles? Amb aquesta xerrada pretenem abordar quin és el paper educatiu que tenen les famílies mitjançant l'acompanyament als fills dins de l'entorn digital (mòbils, videojocs i xarxes socials). Tot, amb el recolzament de recursos pràctics i idees més creatives.


Les dues sessions seran a càrrec de Rocío García de Leániz, coordinadora de sessions i continguts de l'Escola de Pares. Periodista especialitzada en educació i tendències digitals. Mare de tres nenes.
En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Tecletes Associació de mares de Tarragona

Ver detalles