En Pere de la plaça

En Pere de la plaça

Ver entradas
En Pere de la plaça

En Pere de la plaça

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

En Pere de la plaça, és una versió de la rondalla mallorquina "En Pere Bebeit" que la Companyia Binixiflat ha adaptat per ésser representada en teatre de titelles.

A tots els pobles n’hi ha un de més beneit que els altres . En Pere és, diuen, el beneit dels seu poble. Parla amb els animals, es refia de tothom i tothom se’n riu d’ell.

En Pere viu amb la seva mare i no sap fer gran cosa. És per això que li manen petites feines com ara anar a vendre la mel o una peça de roba. Ell s’equivoca i la seva mare ja no sap que fer.

Riuen d’ell i li procuren prendre el pel. Tal vegada les coses no siguin sempre així i els beneits no siguin tan babaus com sembla.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 5/06/2021
Espectacle molt maco
Molt entretingut
Mario
6/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 5/06/2021
Total
Me rigut molt el meu nen a disfrutad
Eva
5/06/2021
Opinión verificadaAsistió el 5/06/2021
Obres sempre de calitat a la Puntual
Anar a la Puntual sempre és un encert. Aquesta vegada, i ja van tres que hi anem, una obra algo més tradicional, en Pere de la plaça. Bonica escenografia i molt ben interpretats els personatges. Una o Leer más ra bastant divertida, tendre i amb algo de moralina.
Albert
5/06/2021

¡Compartir!

Organizado por

La Puntual

Ver detalles