Enric Casasses & Don Simón i Telefunken

Enric Casasses & Don Simón i Telefunken

Ver entradas
Enric Casasses & Don Simón i Telefunken

Enric Casasses & Don Simón i Telefunken

Sala de ball. Sala de ball. Ver mapa

20/11/2021

19:00

Compra tus entradas

General

18,32 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Els uns venien de can Pixa i l'altre de can Pistraus i es van trobar en un punt indeterminat de l'autopista que porta a la Quinta Forca, on s'hi van passar llarguíssimes i agradabilíssimes estones xiuxiujant-se nanes electròniques per fer l'amorfú els uns, i versos per deixar al descobert els reversos del món l'altre.

Enric Casasses, poeta, dramaturg, rapsode i traductor. És segurament el poeta català més influent de la seva generació, autor d’una obra genuïna i transgressora i recuperador de la tradició de la poesia oral. Amb un bagatge molt heterogeni —des de la poesia trobadoresca fins al surrealisme psicodèlic, passant per autors com Verdaguer o Víctor Català—, Casasses ha esdevingut el testimoni oral i escrit d’una nova manera de fer poesia en la literatura catalana.

Don Simón i Telefunken, grup de Tarragona, format el 2001. Han gravat discos com Música de Vanguarderia el 2002 o 25 Songs Looking for Ears el 2007, amb el segell nord americà Acidsoxx Musicks.  S'han caracteritzat al llarg de la seva trajectòria per la unió de sons abstractes i experimentals amb melodies alegres i rarevelloses. Els seus components han col.laborat durant molts anys amb artistes com Pascal Comelade, Albert Pla, Pau Riba, Jaume Sisa o la micropoeta madrilenya Ajo.

Aquest tàndem llança el seu últim treball, Orbiten (2020, La Casa Calba) una combinació còsmica de poesia i pop electritzant.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles