Escape City Esferium · Manresa

Escape City Esferium · Manresa

Ver entradas
Escape City Esferium · Manresa

Escape City Esferium · Manresa

Plaça Sant Domènec. Plaça Sant Domènec, Manresa. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

No lograr el aforo mínimo para la realización del espectáculo

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Des del SXII els monjos de l’Abadia de Sant Elion de Manresa custodien l’Esferium, una relíquia portada pels cavallers templers des de Jerusalem, i que des d’aleshores protegeix la ciutat dels desastres i les catàstrofes.

Diu la llegenda que si desapareix, les muralles de la ciutat quedaran tancades per sempre i els habitants de Manresa moriran per la fam i les malalties.

L'Esferium ha desaparegut. Vosaltres sou els elegits per recuperar-lo i portar-lo de nou, sencer, a l’Abadia.

Sereu capaços d’escapar de la maledicció?

Que déu us acompanyi!!!


Escape City és l’únic escape multiequip, amb fins a 500 participants simultanis, amb 5 localitzacions per tota la ciutat, i amb una producció i atenció als participants molt acurada.

Un desafiament lúdic per fer en família o en grups d’amics, on tothom pot participar per viure una experiència divertida, intensa i molt emocionant. Només l’estratègia i la intuïció us permetran superar els enigmes i les proves del repte. Tindreu només 4 hores per fer-ho.

Abans de començar l'escape, haureu de fer el check-in per validar les entrades de tots els components del vostre equip (no és necessari que vingueu tots els membres a fer el check-in, però sí portar totes les entrades) i recollir l'Escape Bag, una motxilla que us obsequiem en la qual trobareu la vostra polsera identificativa i el material per participar. No us oblideu de les autoritzacions dels participants menors d'edat (vegeu condicions a l'apartat Política d'Accés).


Horaris Escape City Esferium · Manresa · Dissabte 28/5/2022

Check-in                 >   D'11.30 h a 16.30 h del dissabte 28/5/2022 a la Plaça Sant Domènec (Manresa)

Convocatòria      >   Puntuals a les 16.30 h davant l'escenari de la Plaça Sant Domènec (Manresa)

Inici Escape          >   17.00 h

Final Escape         >   21.00 h


Web i contacte

Podeu veure tota la informació de l'Escape City Esferium a www.escapecity.net i fer-nos les vostres consultes per correu electrònic a info@escapecity.net


Resum Normativa (Us recomanem llegir-la sencera a www.escapecity.net. La compra de les entrades suposa la seva acceptació)


 • Escape City és un esdeveniment lúdic per equips de 2 a 5 persones, en el qual es pot participar a partir de 10 anys.

 • La polsera identificativa s’haurà d'emportar posada al canell i ben visible fins al final de l’escape.

 • L'activitat cal fer-la a peu.

 • No s’acceptaran determinades actituds ni accions, que seran motiu de desqualificació immediata:

          – Manca de respecte a l’espai públic, mobiliari urbà, propietat privada i materials de l’organització.

          – Manca de respecte a les normes bàsiques de civisme i educació envers la resta de participants, acompanyants, espectadors i personal d'organització.

          – Consum d’alcohol i/o de qualsevol altra substància estupefaent.

          – Incorporar a l’equip participants sense polsera identificativa (desqualificació de l’equip sencer).

          – No respectar les indicacions “NO TOCAR”.

          – Desplaçar-se amb qualsevol classe de vehicle, inclosos patinets, monopatins, patinets elèctrics, bicicletes, motos o cotxes, excepte les cadires de rodes,

              en cas de persones amb algun tipus de discapacitat.

          – Utilitzar punters làser o qualsevol altre element que pugui afectar i molestar a la resta de persones implicades directament o indirecta amb l’activitat.

          – No respectar les indicacions de l'organització respecte a les normes de seguretat establertes per les autoritats per evitar la propagació de la Covid.


 • Qualsevol membre de l’organització està autoritzat per desqualificar de forma immediata al participant que incorri en qualsevol dels supòsits anteriors.

Política de acceso

La compra de les entrades suposa l'acceptació de les següents condicions:


Política accés de menors


 • Escape City és un esdeveniment lúdic per equips de 2 a 5 persones, en el qual es pot participar a partir de 10 anys.

 • Els participants d’entre 10 i 13 anys hauran de formar part d’equips en els quals hi hagin inscrits majors d’edat que se’n facin responsables i els acompanyin durant tota l’activitat.

 • Els participants d’entre 14 i 17 anys podran formar part d’equips en els quals no hi hagin inscrits majors d’edat.

 • Tots els participants menors de 18 anys hauran de lliurar en el moment del Check-in, l’autorització signada pels seus pares/tutors legals i una fotocòpia del DNI de qui la signa, independentment que aquest responsable formi part o no de l’equip. L’autorització es podrà descarregar del web escapecity.net o recollir-la al mateix Check-in.

Protecció de dades


 • De conformitat amb l’article 18. de la Constitució i regulat per la llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor i a la intimitat personal, familiar i a la pròpia imatge, amb el disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i a la Llei Europea de Protecció de Dades (RGPD) del 25 de maig de 2018, les dades facilitades formaran part de l’entitat titular PLAYFUL EVENTS SL per a la gestió de l’esdeveniment i dels clients, així com la tramesa d’informació comercial i promocional dels seus esdeveniments, serveis i productes.

 • Com a participant en l’Escape City, entenc i accepto que les meves dades/imatge puguin ser publicades per Playful Events SL en els següents mitjans i amb les finalitats anteriorment mencionades:

            - Al web genèric d’Escape City: www.escapecity.net

            - A les xarxes socials d’Escape City (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube...)


 • Tinc dret de consultar, modificar i/o eliminar les meves dades personals, adreçant-me per escrit i adjuntant fotocòpia del DNI a C/Monturiol, 96 08291 Ripollet, o pel correu electrònic info@escapecity.net.
Descargar autorización

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Playful Events

Ver detalles