Escenes Singulars, De Grec a Grec - Ruta Taronja (arts escèniques al museu)

Escenes Singulars, De Grec a Grec - Ruta Taronja (arts escèniques al museu)

Ver entradas
Escenes Singulars, De Grec a Grec - Ruta Taronja (arts escèniques al museu)

Escenes Singulars, De Grec a Grec - Ruta Taronja (arts escèniques al museu)

Poble-Sec. Barri Poble-Sec. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Escenes Singulars presenta una experiència cultural en format de sis itineraris, on en cada itinerari es podrà gaudir de dos espectacles i un altre d'itinerant, en diferents espais emblemàtics del Poble-Sec i Montjuïc.

La Ruta Taronja (arts escèniques als museus) està composta pels espectacles:


PARRÀ (dansa)

Hora: 19.10h 

On: Museu Etnològic i de Cultures del Món

Duració: 30 min


I AM (T)HERE (música)

Hora: 20.20h

On: Museu Arqueologia

Duració: 30 min


COMANDO SEÑORAS (teatre de carrer) 

19.20h – Sortida del Pavelló Mies van der Rohe

22.30h – Pl. Margarida Xirgu 

Durant la programació d’Escenes Singulars el públic podrà gaudir d'una copa de vi als establiments següents de l'associació Menja't Montjuïc i que formen part de la Ruta Taronja: 

  • Petit Montjuïc
  • Come Día
  • Casa Xica

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 2/10/2020
Genial
Me encantó la experiencia. Muy bien organizado. Muchas gracias
Fátima Tocornal
5/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 3/10/2020
Espacios sin sentido
Al margen de la calidad de los espectáculos, ambos interesantes, los espacios elegidos eran dos salas sin ningún interés. En el Museu Etnològic con unos horribles focos led deslumbrantes para buena p Leer más rte del público, en ambos museos con una disposición de los asientos donde solo veían bien los pocos asistentes sentados delante. ¿Qué sentido tiene hacerlo en dos salas sin espacio adecuado ni con encanto alguno , en dos museos en Montjuïc si no puedes combinarlo con la visitas al museo? Por otro lado al comprar la entrada no te indicaban la información suficiente (solo la hora de inicio del primer espectáculo). Al preguntar allí la respuesta fue que miráramos en el spam, que habían enviado un mail el mismo día. Efectivamente, ahí lo encontré, donde además podías leer en un diminuto texto que la copa de vino a la que te invitaban solo podías disfrutarla hasta las 20h. De risa, mejor ahorrársela en una futura ocasión. La misma persona nos dijo que qué queríamos, encima que era una cortesía. Enfín, espacios sin interés y deficiente comunicación.
Cristina
4/10/2020
Opinión verificadaAsistió el 2/10/2020
Excepcional
Miquel Barcelona i Miquel Vilajuana ens van mostrar un espectacle salvatge i alhora dolç de relació de parella amb un final apoteòsic, unes veus màgiques que tenien totes les possibilitats i registr Leer más s. una qualitat repetible. em van enamorar els moviments, les veus, l'espectacle que ens van regalar, tot el que expresaven i sentien, perqu`pe ho vivien i ens ho transmitien i això s'agraeix. a més, hi havia molta química entre ells. Una passada! Acava amb moltísima energía positiva. De Pere Jou, què he de dir, per tots els deus! Portava la roba ajustada perquè veiessim el treball respiratori brutal que feia, perfecte! Primer demana ajuda i com no la troba abaixa el braç i es fica dins seu en un estat com en tranç, en una lluita interior brutal, a cops d'aire abdominals, resonants al cap, veia el moviment de tota la musculatura de la nuca... era brutal el que estava fent, un treball corporal perfecte. a moments guanyava a moments s'enfonsava, a moments remontava, per acabar sortint poc a poc per deleitar-nos amb veus dwe cordes vocals i registres que fèia el que volia, a moments plorava, a moments cantava, a moments s'enraviava... Un geni que em va portar al seu mon màgic interior. Va haver un moment que em vaig oblidar de l'aire, així de d'abduia em tenia dins del su mon . Un subidón, perquè acava amb els braços a dalt, vencedor! i jo tamvé amb ell, perquè te'n porta amb ell. COMANDO SEÑORAS, Pura energia, verídiques, intenses, guerreres, naturals, un treballs ben fet, ben pensat i estructurat. Una posta en escena sencilla i contundent. Una lluita social que s'espera i demana. És alguna cosa semblant al braç armat al moviment Projecte Vaca (projectevava.com) (Teresa Urroz) Fabuloses. estupendes, úniques! Tres espectàcles que se'm vam fer curts i esgotadors alhora per l'intensos que eren Excepcionals!
Ma Del Mar
3/10/2020

¡Compartir!

Organizado por

Coincidències

Ver detalles