Excalibur i altres històries d'animals morts

Excalibur i altres històries d'animals morts

Ver entradas
Excalibur i altres històries d'animals morts

Excalibur i altres històries d'animals morts

Nau Ivanow. Nau Ivanow- C/Hondures 30 08027. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

SINOPSI

Benvingudes i benvinguts a l’Ornitorracó, el programa d’entrevistes presentat per la única i inconfusible ovella Dolly, acompanyada de la sempre curiosa i atenta gossa Laika, arribada directament de l’espai. Aquesta nit el programa posa al centre les víctimes de la inconsciència i la desconfiança dels humans. També hi ha un convidat molt especial i les Hermanas Picohueso presenten el seu joc Espoli que parla sobre les estructures de poder que generen aquestes catàstrofes. Les titelles dirigeixen aquest programa que es realitza també de forma instantània, davant del públic, perquè entre el Diego, la Lluki, la Gal·la i el Marc realitzen, editen, construeixen i omplen els escenaris d’aquest documental a temps real.

FITXA ARTÍSTICA

Una creació d’Hermanas Picohueso

Dramatúrgia: Gal·la Peire Camps, Diego Ingold i Lluki Portas

Direcció artística: Diego Ingold i Lluki Portas

Direcció de producció: Gal·la Peire

Intèrprets: Lluki Portas, Diego Ingold, Marc Homar i Gal·la Peire.

SOBRE LA COMPANYIA

Hermanas Picohueso som na Lluki, en Diego, na Gal·la i totes les persones que sempre ens ajuden. Estem disseminades pel Mediterrani.

Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants Les nostres influències són escèniques, literàries, cinematogràfiques, fotogràfiques, YouTube, les històries de les nostres àvies i experiències pròpies.

Treballem en altres projectes perquè tenim hiperactivitat i dispersió. Això fa que mai ens cansem de les nostres trobades i arribem amb el cap ple d’idees que volem compartir.

Ens agrada el risc i mai posem límits a les nostres possibilitats. Apuntam alt i no sempre hi arribem. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar les coses. Sense cap tipus de filtre previ.

Altres característiques que ens identifiquen:

1. Patim un síndrome de Diògenes col·lectiu i individual que ens permet comptar sempre amb tot tipus de materials i artefactes que també reutilitzem. Creiem que na Marie Kondo no fa teatre.

2. El nostre cervell es totalment nocturn. Les 9 del matí per a nosaltres és la matinada.

3. Som uns modernos i mai no ho admetrem.

FUNCIONS

Dijous 10 de novembre a les 21.30h

ENTRADES

General: 12€

6 € (13 a 20 anys)

9 € (21 a 25 anys)

Amb el Carnet jove 1€ de descompte en cada preu (afegir codi de descompte: carnetjove)

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Durada: 1.15h

Idioma: català

No apte per menors de 13 anys

Gènere: dramàtic

Funció dins el Festival RBLS 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles