Ferran Albrich & Carmen Santamaría

Ferran Albrich & Carmen Santamaría

Ver entradas
Ferran Albrich & Carmen Santamaría

Ferran Albrich & Carmen Santamaría

Teatre El Casal d'Amer. Rambla Monestir. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

DE BEETHOVEN A STRAUSS, DE BARCELONA A PARÍS. Ferran Albrich, baríton · Jordi Farran, piano

Ferran Albrich presenta un recital que proposa un viatge musical a través de la història de la música i que té forma d’homenatge. El recital, dividit en dues parts, comença amb un clar homenatge a la figura de Beethoven, traçant una línia entre els primers lieder de què es té constància fins arribar als lieder més romàntics de Strauss. La segona part, per contrast, dibuixa l’estreta relació entre els autors catalans de principis del s. XX amb els seus contemporanis francesos. Dos clars exemples en són Toldrà o Gerhard, del qual enguany en celebrem els cinquantè aniversari de la seva mort, en relació a Debussy o Ravel.

Ferran Albrich començà els seus estudis musicals com a violoncel·lista amb Eulàlia Subirà i posteriorment amb Lluis Claret i Maria de Macedo. Es graduà a Detmold (Alemanya) amb la professora Xenia Jankovic, aconseguint durant aquest període la Beca Pau Casals, el primer premi al Vic Cello Festival i el segon premi “Citté de Bayonne” a la Ravel Academy. És a Alemanya on inicià els seus estudis de cant l’any 2012 amb el professor Lars Woldt; posteriorment es graduà amb la qualificació més alta al Conservatori del Liceu de Barcelona amb la professora Dolors Aldea. Ha participat en classes magistrals de Dalton Baldwin, Carlos Álvarez, Wolfgang Rieger, Juan Martin-Royo, Carlos Chausson, entre altres. Guanyador del segon premi al Concurs Palet de Martorell (2018), el quart premi al Concurs Mirabent i Magrans de Sitges (2018) o el segon premi al 95è concurs de Juventudes Musicales de España (2019). Ferran Albrich col·labora en diferents formacions corals professionals com el Cor Francesc Valls, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana o el Cor del Gran Teatre del Liceu on té l’oportunitat d’interpretar grans obres del repertori coral i operístic.

Carmen Santamaría, originària de Castro Urdiales (Cantàbria), el 2006 ingressa al Centre Superior de Música del País Basc (Musikene) on realitza els seus estudis superiors amb Miguel Ituarte i s'especialitza en música de cambra. Becada pel Govern de Cantàbria i el Govern hongarès, en 2011 es trasllada a Budapest on realitza dos anys com a alumna part-time a piano i música de cambra i el 2013 comença el Màster d'interpretació, sota la direcció de András Kemenes i Gabor Eckhardt en piano, i Marta Gulyás i Rita Wagner en música de cambra. El 2015 cursa el Màster de Lied de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Francisco Poyato i Josep Surinyac, on col·labora com a pianista entre 2016 i 2018. En 2019 és contractada com a professora substituta de Lied a Esmuc. El 2020 és admesa a la Universität für Muixí und dartellende Kunst Wien (MDW) per realitzar els seus estudis de postgrau en piano, música de cambra i Lied dirigida pr la pianista austríaca Barbara Moser.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles