Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Ver entradas
Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Núria Social d'Olot . C/ Verge del Carme, 8 . Ver mapa

4/03/2022

21:00

Compra tus entradas

Entrada adults

8,00 €

Entrada infants (4-12 anys)

5,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Divendres 4 de març 2022, 21h 

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff – Funk, rumba, hip hop, disco i boogaloo


Vine a celebrar la festa pagana més antiga del món, on l’ordre de les coses s’altera, on tot s’hi val! Aquest any, el Carnaval d’Olot comença al Núria Social: preus populars, bona música i millor ambient! Una Festa de Carnaval on comptarem amb un dels DJ’s més potents de casa nostra: Fonki Cheff!

Fonki Cheff és un dels DJ més actius en l'escena espanyola des de 1998. El seu estil és variat i eclèctic fins a límits insospitats. Barreja estils tan dispars com la rumba, el funk, hip hop, disc i el boogaloo, amb predilecció per la música negra de ball. Les seves tècniques de mescla i escratx fan que en les seves sessions el públic arribi a una complicitat total i balli sense adonar-se que està canviant l'estil i les èpoques musicals.

Els set anys a Londres i sis anys als Estats Units, i els incomptables viatges a Cuba, nord d'Àfrica, tota Europa i altres destins fan que la maleta de discs d'aquest melòman empedreït sigui una de les més rares i cotitzades del moment amb milers de vinils en la seva col·lecció, el que fa de les seves sessions un viatge al voltant del món a través de les seves músiques.


Entrada: 

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys 

Taquilla: 10€ / 7€ 


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Associació Núria Social

Ver detalles